Sebestyén Ágnes Pumped Gabo felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo barátnője nem mondható szégyenlősnek: adásban mutatta meg formás melleit.

Az RTL Spike sztárja és csinos barátnője, úgy tűnik, végleg szakítottak. A fiatal srác a nézők szeme láttára csalta meg szerelmét a Való Világ 8 első kiesőjével, Zsófival. Az ominózus csókról egy videofelvétel is készült, amit a csábító lány elküldött a bulvársajtónak is.

Sebestyén Ági Forrás: Origo

Ezt már nem bírta Ági, így

végleg kiadta Pumped Gabo útját.

A következő rész beharangozójából pedig kiderül, hogy nem sokáig búslakodik a szőke fitneszbomba, fiúkkal flörtöl és egy plasztikai sebészhez is ellátogat, ahol szó nélkül dobja le a textilt, így megcsodálhatjuk formásra szabott kebleit is.

Pumped Gabo lebukott- Videó!

Pumped Gabo és Ági kapcsolata komoly válságba került. A pumpálós srác egy másik lánnyal szűrte össze a levet, de úgy tűnt, sikerült kimagyaráznia magát – egészen mostanáig...

Nótár Mary megtörte a csendethttp://www.life.hu/sztarok/20170413-notar-mary-tiszta-vizet-ont-a-poharba.htmlNótár Mary ügye egyre súlyosabb információkat hoz felszínre: menedzsere állítja, hogy Mary leszbikus, és sosem volt terhes. A sztár tagadja a vádakat, sőt állítja, minden, amit mondott, igaz, még poligráfos vizsgálat alá is vetette magát, amelynek eredményét kizárólag a Life.hu riporterével osztotta meg. Exkluzív interjú az énekesnővel. TV + SztárokOrigoVolt párja bántalmazta a Született szobalányok sztárjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170413-a-szuletett-szobalanyok-sztarjat-bantalmazta-volt-parja.htmlA TV2 nagy sikerű új sorozatának, a Született szobalányoknak szereplője őszintén mesélt arról, hogy fiatalkorában volt párja bántalmazta. TV + Sztárok--Nagy Ervin és szerelme, Borbély Alexandra megküzdöttek egymásért- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170412-nagy-ervin-es-szerelme-eleinte-bunben-eltek.htmlTilla műsorában vallot őszintén kapcsolatáról Nagy Ervin és Borbély Alexandra. A kezdeti nehzéségek és fájdalmak után végre egymásnak és olthattalan szerelmüknek élhetnek. TV + Sztárok--Óriási balhé a Pumpedék című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170403-pumped-gabot-elkalapalta-a-csaja.htmlPumped Gabo és szerelme, Ági kapcsolatát néhány hete nyomon követhetjük egy realityműsorban. Azt tudtuk eddig is, hogy a fiatalok igen hangosan élik mindennapjaikat, ám ezúttal tényleg durva dolog történt... TV + Sztárok--Pumped Gabó és Ági kapcsolata véget ér?- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170328-pumped-gabo-megcsalta-baratnojet-video.htmlPumped Gabó és kedvese, Ági először a Nyerő Páros című műsorban mutatkozott be együtt. Az olaszos temperamentumú páros, veszekedései és káromkodásai ellenére hamar belopta magát a nézők szívébe. Olyannyira, hogy most saját valóságshow-t is indítottak velük... TV + Sztárok--Tolvai Reni nagyon szomorú – ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20170410-tolvai-reni-szomorkodik-a-kieses-miatt.htmlTolvai Reni és Danny Blue párosa fejezte be a második adás után A Nagy Duett című TV2-s produkciót. Az énekesnő nagyon elszomorodott... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.