Gyász! Motorbalesetben elhunyt a 34 éves olimpikon, Germaine Mason

motorbaleset Germaine Mason
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jamaicai rendőrség információi szerint a 34 éves Germaine Mason szinte azonnal meghalt, miután Kingston városában elvesztette uralmát a motorja felett.

A hírek szerint Nagy-Britannia olimpiai ezüstérmes magasugrója barátaival, többek között a nyolcszoros olimpiai bajnok Usain Bolttal motorozott együtt, amikor a konvoj élén haladva elveszítette uralmát a járműve felett – írja a Daily Mail.

Usain Bolt és Germaine Mason 2016. szeptember 30-án, a müncheni Oktoberfesten Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Felix Hörhager

Úgy tudni, a magasugró balesetét az okozta, hogy egy jármű a szembejövő sávból átsodródott elé.

Azt próbálta kikerülni, amikor megtörtént a baj.

Bene Krisztián, a lúgos orvos konyhásként dolgozik a börtönbenhttp://www.life.hu/news/20170420-bene-krisztian-a-lugos-orvos-konyhaskent-dolgozik-a-bortonben.htmlA lúgos orvosként emlegetett Bene Krisztián előzetes letartóztatásba került, melyet a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetben tölt. Sajtóértesülések szerint már munkát is kapott ott: konyhásként a rabtársainak oszt ételt. NewsFotó: Mudra László - OrigoIdőjárás: péntektől melegszik az idő, már nem számíthatunk havazásrahttp://www.life.hu/news/20170420-pentektol-melegszik-az-ido-mar-nem-szamithatunk-havazasra.htmlMindenkit meglepett az időjárás, hiszen április második felében nem sűrűn fordul elő hóesés. Csütörtökön még bőven lehet számítani havazásra, de már nem kell sokáig tűrnünk ezt az ítéletidőt. News--Megbénult a közlekedés a nem várt havazás miatthttp://www.life.hu/news/20170419-orszagszerte-nehez-a-kozlekedes-a-havazas-miatt.htmlKomoly problémákat okoz országszerte a hirtelen jött havazás. Senki nem számított erre a tavasz kellős közepén. NewsOrigoAkasztásos jelenet közben, a színpadon halt meg egy fiatal színész Mexikóbanhttp://www.life.hu/news/20170419-akasztasos-jelenet-kozben-halt-meg-egy-szinesz-mexikoban.htmlSzörnyű tragédiának voltak szemtanúi egy mexikói színház nézői: egy fiatal szereplő ugyanis meghalt a színpadon. A szerepe szerint saját magát kellett felakasztania, de véletlenül megfulladt. NewsOrigoFrissen ürített székletét mosta ki egy férfihttp://www.life.hu/news/20170419-sajat-uruleket-mosta-ki-egy-ferfi.htmlEz egyszerűen hihetetlen! Vajon miért dönt valaki úgy, hogy mosógépbe helyezi az ürülékét? News--Natascha Kampusch elmondta, mi volt fogságának legrosszabb pillanatahttp://www.life.hu/news/20170418-natascha-kampusch-elmondta-mi-volt-fogsaganak-legrosszabb-pillanata.htmlNatascha Kampuscht 10 éves korában rabolta el az utcáról Wolfgang Priklopil. Nyolc évig tartotta fogva a kislányt. Szexuálisan és fizikailag is bántalmazta. A lány 2006-ban szökött meg elrablójától, a férfi ezután öngyilkos lett, vonat alá ugrott. Kampusch megrendítő interjút adott a Mirrornak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.