Fresh Andi elmondta, mit gondol Viki terhességéről

Fresh Andi Fresh Fresh Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu hírt adott, első gyermekét várja Fresh Viki. A 37 éves énekesnő korábban a fogantatás pillanatáról is beszámolt, most azonban nem ő, hanem kolléganője, Fresh Andi mesélt arról, hogy mi lesz a zenéléssel, ameddig Viki a babázás miatt távol lesz.

Mint ismeretes, a TV2 hamarosan képernyőre tűzi a világ egyik legkeményebb kihívását, a Ninja Warriort. Most néhány ismert embernek lehetősége volt kipróbálni a tesztpályát, többek közt Fresh Andinak is. De hogy Andi mennyire fitt, miért a küzdősport számára a tökéletes stresszlevezetés, és hogy miként fogja bírni a tempót kolléganője, Viki nélkül a színpadon, a Life.hu-nak adott interjúban mondta el:

Viki pedig, aki egyébként már meg is mutatta gömbölyödő pocakját, elárulta, hogy minden vágya teljesül az életben, hiszen nyáron feleség is lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.