Megtalálták a Gödöllőről eltűnt svájci fiút

svájci eltűnt fiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország másik felében találták meg a Gödöllőről eltűnt svájci fiút. Egy vasútállomáson igazoltatták a nagyatádi rendőrök.

A 15 éves fiú egy zenekar tagjaként érkezett Magyarországra. Április 22-én éjjel a gödöllői szálláshelyükről ismeretlen helyre távozott. A fiúra körözést adtak ki, végül a nagyatádi rendőrök a zákányi vasútállomáson találták meg. A fiúnak nem esett baja, a rendőrségre kísérték – adta hírül a Police.hu.

Gyászhír! Meghalt Erin Moran színésznőhttp://www.life.hu/news/20170423-erin-moran-szineszno-56-hat-evesen-halt-meg.htmlMeghalt Erin Moran a Happy Days című sorozat egykori sztárja, aki Joanie Cunningham-et alakította. A holttestet április 22-én találták meg, a halál okát még vizsgálják. NewsAFPGyászhír: Meghalt a nemzet sportolója, Földi Imrehttp://www.life.hu/news/20170423-elhunyt-foldi-imre-a-nemzet-sportoloja.htmlA családja vasárnap tájékoztatta az MTI-t arról, hogy elhunyt Földi Imre, a magyar súlyemelés első olimpiai bajnoka. A nemzet sportolója május 8-án lett volna 79 esztendős. News--A 10. emeletről ugrott ki egy kisfiú esernyővelhttp://www.life.hu/news/20170422-a-10-emeletrol-ugrott-ki-egy-kisfiu-esernyovel.htmlKis híján belehalt sérüléseibe az a kisfiú, aki egy rajzfilmből vett ötlet nyomán kiugrott a tizedikről egy esernyővel. . News--Kiraboltak egy ékszerboltot Budapestenhttp://www.life.hu/news/20170422-kiraboltak-egy-ekszerboltot-budapesten-a-retek-utcaban.html 2017. április 22-én Budapest II. kerületében, a Retek utcában, ahol kiraboltak egy ékszerboltot. News--Rossz hírt kapott Schumacher feleségehttp://www.life.hu/news/20170422-rossz-hirt-kapott-schumacher-felesege-corinna.htmlA bíróság nem állt a Forma-1-legenda felesége, Corinna mellé. News--Gyász! Motorbalesetben elhunyt a 34 éves olimpikon, Germaine Masonhttp://www.life.hu/news/20170421-germaine-mason-motorbalesetben-halt-meg.htmlA jamaicai rendőrség információi szerint a 34 éves Germaine Mason szinte azonnal meghalt, miután Kingston városában elvesztette uralmát a motorja felett. News--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.