A Nagy Duett versenyzői ezzel pörgetik fel magukat a verseny előtt!

Forrás: TV2/Mokka -
Nagy Duett alkohol Csipa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az élő műsor nemcsak szórakoztató, hanem stresszes is. A Nagy Duett sztárjai is próbálják oldani a feszültséget, Csipa például egy-két itallal.

A versenyzők, a nézők és a zsűri is jól szórakozik vasárnap esténként a Nagy Duettben, de az énekesek számára ez a műsor bizony nem játék. Ahhoz, hogy mindenkinek jó élménnyel záruljon a vasárnapja, sokat kell gyakorolni, az élő adás pedig rendkívül stresszes még a sokat próbált sztároknak is. Ilyenkor bizony oldani kell valamivel a feszültséget, és a hangulatot is fokozni, ezért vannak, akik legördítenek egy-két italt a nagy produkció előtt.

Csipánál lecsúszik egy-két ital a verseny előtt Forrás: TV2/Mokka

Tilla az előző adásban Janicsák Veca és Simon Kornél szesztilalomról szóló produkcióját konferálta fel, amikor elkotyogott egy kis titkot.

Fergeteges parti következik, bár itt A Nagy Duettben szesztilalmat vezettünk be a játékosok között, mert hát... Mert hát..."

idézi a Bors

Kasza Tibivel biztos nem iszik Csipa Forrás: redlemon

De inkább a korábbi szériákra volt jellemző, hogy lazításként együtt iszogattak, és előfordult az is, hogy valóban túltolta valaki az alkoholmennyiséget"

"Janicsák Veca és Simon Kornél e heti produkciójának tematikája a szesztilalom volt, csak ezt konferálta fel Tilla. Semmilyen áthallás nincs"

Gáspár Győző barátja váratlanul elhunythttp://www.life.hu/sztarok/20170425-gyozike-baratja-autobalesetben-hunyt-el.htmlMostanában nem kíméli a sors a Gáspár-családot. Sorra követik egymást a rossz hírek. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa 9 év után távozott a TV2-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170425-demcsak-zsuzsa-tavozott-a-tv2-tol.htmlDemcsák Zsuzsa az üzleti életben folytatja, valamint a családi vállalkozásban van rá szükség, ami egyre több idejét emésztette fel a műsorvezetőnek. Ezért döntött a távozás mellett. Kilenc év után búcsúzik a TV2-től. TV + SztárokOrigoTóth Gabi apró rövidnadrágban pózolt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170425-toth-gabi-apro-rovidnadragban-pozolt.htmlTóth Gabi immár szingliként mutatta meg hosszú combjait rajongóinak, méghozzá egy falatnyi sortban! TV + Sztárok--Pumped Gabo összeomlott- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170425-pumped-gabo-osszeomlott-video.htmlPumped Gabo és párja, Ági kapcsolata mindig is hullámvasút volt. Ám úgy tűnik, szerelmük a végéhez érkezett...TV + Sztárok--Józan Lászlót, a Barátok közt Tóbiását az utcán molesztálta egy rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20170425-jozan-laszlot-az-utcan-molesztalta-egy-rajongoja.htmlJózan László az RTL Klub reggeli műsorában mesélt egy megdöbbentő élményéről. Egy este, a színházból hazafelé tartva egy rajongója molesztálta őt. Egyszer csak rámarkolt. TV + Sztárok--Pumped Gabo tanulni szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20170425-pumped-gabo-tanulni-szeretne-erettsegi-elott-all.htmlVéletlenül fedezte fel magának a média, ma reality forog vele. Pumped Gabo egy pillanat alatt ismert ember lett, amit persze ő egy kicsit sem bán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.