Pumped Gabo tanulni szeretne

Forrás: Foto: Juhasz G. Tamas/Foto: Juhasz G. Tamas -
Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véletlenül fedezte fel magának a média, ma reality forog vele. Pumped Gabo egy pillanat alatt ismert ember lett, amit persze ő egy kicsit sem bán. 

"Amikor felkerültem a táncommal a netre, dühített egy ideig. A hirtelen jött hírnév miatt kicsit összezavarodtam. Olyan fura lett minden, de akkor még nem sejtettem, hogy abból a néhány véletlenül levideózott pillanatból az egész életemet megváltoztató ügy lesz. Korábban sosem vágytam semmi hasonlóra" - mesélte a Borsnak Gabo, aki tanulni szeretne: "Nagyon úgy érzem, hogy tovább kell magam fejlesztenem minden téren. Sokkal jobban rá kell feküdnöm a tanulásra. Sajnos buktam ezt a tanévet. Érettségi előtt állok, de megint lecsúszom róla. Emiatt mérges vagyok magamra. Mert szeretnék majd fősulira is járni, valami média szakon. Meg úgy érzem, hogy még ki kéne élnem magam harmincéves koromig".

Pumpedék Forrás: Foto: Juhasz G. Tamas/Foto: Juhasz G. Tamas

Gabo a magánéletéről is beszélt a lapnak: "Mindig hamar meguntam a lányokat. Olyasmi ez, mint amikor nézegeted az étlapot az étteremben, és hol ilyen kaját kívánsz meg, hol amolyat. Ági viszont mindig érdekes tud lenni. Teljesen véletlen, hogy vele ilyen hosszú ideje vagyunk együtt. Tökre kijövünk egymással. Sokat veszekszünk ugyan, de attól még összepasszolunk. A korkülönbség nem zavar. Inkább ő van ráfeszülve nagyon a családalapításra. Én még nem akarok gyereket. Hatalmas felelősséggel jár"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.