Vilmos herceg elárulta, hogyan szoktak randizni Katalinnal

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Chris Jackson -
Katalin hercegné Vilmos herceg randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos és Katalin randijairól a legtöbb embernek vannak elképzelései, de valószínűleg ez messze áll a valóságtól. A herceg elárulta, milyen náluk egy ideális randi!

Vilmos és Katalin élete a kirakatban zajlik, mégsem tudunk semmit arról, hogyan töltik az estéiket. A nyilvánosság előtt ők a hercegi pár, de a zárt ajtók mögött ők férj és feleség, akik két gyereket nevelnek. Éppen azért, mert mindkét szerepben teljesíteniük kell, ritkán van idejük egy kellemes estét kettesben eltölteni. Találnak azért mégis alkalmat arra, hogy randizzanak, Vilmos pedig elárulta, mi a kedvenc elfoglaltságuk.

Vilmos és Katalin imádja a sorozatokat Forrás: AFP/2016 Getty Images/Chris Jackson

Mindketten nagyon szeretünk sorozatokat nézni, a kedvenceink a Homeland és a Trónok harca"

idézi a Just Jared"Úgy kell tennünk, mintha mi is élveznénk, ugyanis György nagyon mérges lesz, ha azt látja, hogy nem fordítasz kellő figyelmet a karaktereire"akit nemrég arcon locsoltak egy futóversenyen

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.