Rendőröket hívtak az Exek az Édenben szereplőjére, Tamásra

Forrás: VIASAT3 -
rendőrök Exek az Édenben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exek Éden egyik szereplője túl van már egy-két balhén, az egyiket el is mesélte a műsorban. Exek Tamásra ugyanis egyszer ráhívták a rendőröket, persze csak azután, hogy jól helyben hagyták.

Egyre több minden derül ki az Exek az Édenben játékosairól, ahogy telik az idő, egyre több mindent mesélnek el életükről. Exek Tamás egy balhéját osztotta meg a társaival, bár nem egészen önszántából. Volt barátnője, Berni kezdte el mesélni a sztorit, végül Tamás fejezte be, de erre a történetre nem lehet büszke.

Tamásnak meggyűlt a baja a rendőrökkel Forrás: VIASAT3

Tamás és Berni - amikor még egy párt alkottak - bulizni indultak, de Tamást nem engedték be a szórakozóhelyre, mivel nem volt nála a személyije. Ő azonban ahelyett, hogy kivette volna az 50 méterre lévő autóból, inkább balhézni kezdett. "

Személyit követeltek, mondtam, hogy nincs nálam. 50 méterre az autóban volt, de én ezt zokon vettem és fölháborodtam.

Paris Hilton a környezetvédelem mellett kampányolhttp://www.life.hu/sztarok/20170426-paris-hilton-a-sodastreammel-kampanyol-a-kornyezetvedelemert.htmlVáratlan fordulat következett be Paris Hilton életében. Úgy tűnik, az egykori botrányairól elhíresedett Hilton-lány megkomolyodott. TV + SztárokOrigoSuzy Cortez erotikus fotókkal üzent Messinekhttp://www.life.hu/sztarok/20170426-suzy-cortez-felpucer-fotokkal-uzent-messinek.htmlA 2015-ös év legjobb fenekű modellje nem titkoltan Barcelona és Lionel Messi kedvelő. Szexi fotókkal fejezte ki a rajongását a sportoló iránt. TV + SztárokOrigoBereczki Zoltán elárulta, nem fogadott szüzességethttp://www.life.hu/sztarok/20170426-bereczki-zoltan-nem-fogadott-szuzesseget.htmlEgy ideje egyedülálló Bereczki Zoltán, de ez nem jelenti azt, hogy sosincs senkije. A színész elárulta, hogy bár komoly kapcsolata nem volt, nem fogadott szüzességet! TV + Sztárok--Klapka György örökösei meg tudnak egyezni: Sandy viszi az üzletethttp://www.life.hu/sztarok/20170426-klapka-gyorgy-orokosei-meg-tudnak-egyezni.htmlNem veszekednek, nem marakodnak. Klapka örökösei között a lehető legjobban megy az együttműködés, felosztották egymás között az üzletet. Klapka lánya viheti tovább a kereskedést, de még nem zárult le minden. A gyászra sem volt idejük a nagy káoszban. TV + Sztárok--Pirner Alma combfixben és tűsarkúban pózolt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170426-pirner-alma-combfixben-es-tusarkuban-pozolt.htmlNem ez az első, és nagy valószínűséggel nem is az utolsó alkalom, hogy Pirner Alma dögös fotót posztolt magáról. Ezúttal egy combfixet húzott fel, ráadásul tűsarkúval, amitől mindenkinek leesett az álla. TV + Sztárok--Ennyi pénzt kapnak egy fellépésért a magyar zenészekhttp://www.life.hu/sztarok/20170426-ennyit-kapnak-egy-fellepesert-a-magyar-zeneszek.htmlA zenészek fizetése nem publikus, bár lehet sejteni, hogy ki mennyit kap egy fellépésért. Most azonban konkrét számok kerültek ki a zenészek gázsijáról. Bár az összegek soknak tűnnek, nem szabad elfelejteni, hogy egy egész csapatot kell belőle kifizetniük az énekeseknek. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.