Az Exek Éden egyik szereplője túl van már egy-két balhén, az egyiket el is mesélte a műsorban. Exek Tamásra ugyanis egyszer ráhívták a rendőröket, persze csak azután, hogy jól helyben hagyták.

Egyre több minden derül ki az Exek az Édenben játékosairól, ahogy telik az idő, egyre több mindent mesélnek el életükről. Exek Tamás egy balhéját osztotta meg a társaival, bár nem egészen önszántából. Volt barátnője, Berni kezdte el mesélni a sztorit, végül Tamás fejezte be, de erre a történetre nem lehet büszke.

Tamásnak meggyűlt a baja a rendőrökkelForrás: VIASAT3

Tamás és Berni - amikor még egy párt alkottak - bulizni indultak, de Tamást nem engedték be a szórakozóhelyre, mivel nem volt nála a személyije. Ő azonban ahelyett, hogy kivette volna az 50 méterre lévő autóból, inkább balhézni kezdett. "Kicsit beitaloztunk és le akartunk menni egy buliba. Őt beengedték, engem meg nem. Személyit követeltek, mondtam, hogy nincs nálam. 50 méterre az autóban volt, de én ezt zokon vettem és fölháborodtam. Összehajtottam a pénzt galacsinokra, és próbáltam a kidobók fejét célozni. Kijöttek a rendőrök" - mondta Tamás, aki azt is elárulta, hogy nem egy pofont is kapott.