Molnár Anikó a kora ellenére sem akar kényszerből szülni

Forrás: Facebook/Molnár Anikó -
párkapcsolat gyerekvállalás Molnár Anikó abortusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 41 éves híresség nem feltétlen vállalna be egy gyereket, ha most teherbe esne. Szigorú és jól átgondolt okok miatt.

Az egykori Nagy Ő elárulta, hogy a kora ellenére nem görcsöl sem a gyerekvállaláson, sem a házasságon. Sőt mi több, ha most megismerne valakit, és teherbe esne tőle,

valószínűleg nem tartaná meg a kisbabát.

Molnár Anikó nem akar kényszerből gyermeket szülni Forrás: Facebook/Molnár Anikó

"Szerintem úgy helyes, ha egy nő akkor szül, amikor megtalálja élete párját, nem úgy, hogy ketyeg a biológiai órája, siettében talál valami "donort", és gyakorlatilag szül magának egy gyereket. Vagy szerelembe esik, és azonnal gyereket csinálnak, aztán egy-másfél év múlva, amikor felszáll a köd, ott állnak, hogy azt sem tudják, valójában kicsoda a másik! Na én ennél konzervatívabb vagyok. Nálam vagy lesz egy kerek egész család, anyukával-apukával, vagy inkább nem is kell gyerek" - mondta Anikó.

Véleménye szerint az is nagyon fontos, hogy az első néhány évet kettesben töltse el a szerelmes pár, és csak akkor vállaljanak gyereket, ha már tényleg semmi más nem hiányzik a boldogságukhoz, és stabil lábakon áll a kapcsolat - írta meg a Lokál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.