Tömegkatasztrófa helyszínén jelent meg Jézus: Videó!

Forrás: Origo -
baleset Jézus katasztrófa vallás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva tömegbaleset történt Kolumbia északi részén egy földcsuszamlás következtében. A katasztrófa után azonban megtörtént a csoda. 

A földcsuszamlás miatt 17 ember életét vesztette, 7 főnek pedig nyoma veszett, őket nagy erőkkel keresik a helyi hatóságok. Az ottaniak azonban egy nem mindennapi jelenségről is beszámoltak, amitől teljesen felbolydult a kisváros élete.

Forrás: Origo

A szemtanúk szerint ugyanis a természeti katasztrófa helyszínén megjelent Jézus alakja, akit a napsugarak rajzoltak fel az égboltra. Többen felvételt is készítettek, mert nem akartak hinni a szemüknek.

A hívők szerint azért érkezett a földre, hogy segítse a bajba jutott embereket, de bizonyos vélemények szerint ez csak véletlen egybeesés, amit az emberi agy misztifikál túl.

Az esetről készült videót, illetve a képeket is itt tudod megtekinteni.

10 irritáló idézet ami a Facebookon halálra idegesíthttp://www.life.hu/news/20170428-ezek-a-facebook-legidegesitobb-idezetei.htmlTe is szoktad néha azt érezni, hogy lassan már több az idézetes poszt a Facebookon, mint a valódi gondolat? Engem ez olyan mértékig dühít, hogy gyorsan össze is szedtem 10 tipikus idézetet, hátha mire leírom őket még agyvérzést is kapok. News--Megjósolták: három hét múlva kitör a harmadik világháborúhttp://www.life.hu/news/20170424-majus-17-en-kitor-a-harmadik-vilaghaboru.htmlA texasi Horacio Villegas megjósolta, hogy május 17-én kitör a harmadik világháború. A férfi látnoki képességekkel rendelkezik, és már Trump győzelmét is előre beharangozta. NewsOrigoŐk a világ legkeresettebb gyilkosai az FBI listája szerinthttp://www.life.hu/news/20170427-a-vilag-legkeresettebb-gyilkosai-az-fbi-listaja-szerint.htmlAmerika történelmének legbrutálisabb gyilkosainak listáját az FBI állította össze, az első három helyén pedig olyan férfiak szerepelnek, akik nem ismernek kegyelmet. Robert William Fisher saját családját mészárolta le, de van a sorban rablásos gyilkos és bűnbanda vezére is! Hiába keresik őket az egész világon, eddig még nem tudtak a nyomukra akadni. News--4 év után került elő az eltűnt labrador http://www.life.hu/news/20170427-negy-ev-utan-kerult-elo-az-eltunt-labrador.htmlA Sammy névre keresztelt labrador kutyus 4 éven át csatangolt a vadonban, mire nagy nehezen ráakadtak. NewsOrigoHasba lőtték az Álom Afrikáról szerzőjét, Kuki Gallmann természetvédelmi aktivistáthttp://www.life.hu/news/20170423-hasba-lottek-az-alom-afrikarol-szerzojet-kuki-gallmann-termeszetvedelmi-aktivistat.htmlHaslövés érte vasárnap kenyai birtokán az Álom Afrikában szerzőjét, Kuki Gallmann természetvédelmi aktivistát – számoltak be róla a helyi hatóságok. News--Megtalálták a Gödöllőről eltűnt svájci fiúthttp://www.life.hu/news/20170423-megtalaltak-a-magyarorszagon-eltunt-svajci-fiut.htmlAz ország másik felében találták meg a Gödöllőről eltűnt svájci fiút. Egy vasútállomáson igazoltatták a nagyatádi rendőrök. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.