Magyar sztárok, akik felhagytak a sztárélettel: Kapócs Zsókától Klausmann Viktorig

Kapócs Zsóka visszavonulás sztárok nyilvánosság Klausmann Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok élete csupa csillogás – ezt gondolja legalábbis sok hétköznapi ember. Mégis vannak olyan közszereplők, akik maguk mögött hagyják a celebséget, és inkább visszavonulnak. Hétköznapi foglalkozást választanak, és a nyilvánosságtól elvonultan élnek. Így tett Kapócs Zsóka is, aki most lakberendezőként dolgozik, Klausmann Viktor pedig a strandján dolgozik.

Kapócs Zsóka

Kapócs Zsóka lakberendezőnek állt Forrás: Facebook / Kapócs Zsóka

Az egykori modell, műsorvezető és színésznő egyszer csak fogta magát, és mindent hátrahagyott. A színháztól búcsút vett, és kiköltözött Milánóba, hogy a divat hazájában tanulja meg a lakberendezés csínját-bínját. Zsóka mindenkit meglepett a döntésével, de végleg nem kellett tőle elbúcsúznunk. A közösségi oldalait ugyanis kezeli, így a rajongók kaphatnak róla információt.

Csősz Bogi

Csősz Boglárkát egy milliárdos vette el Forrás: Facebook/Boglárka Csősz

Bogi előbb modellkedéssel foglalkozott, több híres magazin is felfigyelt a lány szépségére. A Playboy, a CKM és a Maxim is fotózta, mielőtt a színészkedés felé vette volna az irányt. Az Apám beájulna című film hozta meg számára az igazi sikereket, de aztán rátalált a szerelem, és még Magyarországot is hátrahagyta. Egy török milliárdos felesége lett, de ahogy egyszer beszámolt, nehezen szokja meg a kint uralkodó rendszert: neki ugyanis nem szabad férfiakkal beszélgetnie.

Konta Barbara

Konta Barbara a Barátok közt után rövid ideig műsorvezető volt Forrás: SportKlub

A Barátok közttel lett ismert Konta Barbara, Hoffer Esztert alakította a sorozatban. Ezen kívül volt néhány színházi szerepe, de jóformán eltűnt a szemünk elől, miután a sorozatból kilépett. Nemrég láthattuk, mit csinál mostanában, ugyanis elfogadta a meghívást a TV2 műsorába. Konta Barbara jelenleg családanyaként tevékenykedik, nemrég született meg a második gyermeke.

Novák Heni

Novák Heni Forrás: Facebook/Henrietta Novak

Három éven keresztül szerepelt a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában. 2010-ig alakította Lindát a telenovellában, mígnem akkori kedvesével, Noszály Sándorral úgy nem döntöttek, hogy kiköltöznek Amerikába szerencsét próbálni. Azóta eltűnt a nyilvánosság elől a színésznő, de azt azért tudjuk, hogy azóta már nincsenek együtt az egykori Nagy Ő-vel, de Heni nem költözött haza. Színésznőként bontogatja kint is a szárnyait.

Klausmann Viktor

Klausmann Viktor Forrás: Facebook/Mokka

A műsorvezető és újságíró rengeteg televíziós produkció házigazdája volt, mégis a legtöbben talán a Szerencsekerékkel társítják a nevét, hiszen hosszú évekig ő volt a műsor arca. Hiába ért el sikereket, mégis úgy döntött, hogy visszavonul, nem szerepel többé a nyilvánosság előtt. Évekkel ezelőtt határozta ezt el, és azóta is tartja magát a döntéséhez. Olykor persze nyilatkozik, de többnyire csakis a strandjának él.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.