Bereczki Zoltán Csobot Adél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, Bence 50 napra elhagyta a családját, a Survivor forgatásainak idejére. Csobot Adél pedig ezalatt Bereczki Zoltánnal és Nátánnal tartott egy csíkos napot.

Bereczki Zoltán és Csobot Adél közös képet posztoltak. "Csíkos nap van úgy látszik! #adélka #nátán #összeöltöztünk" - írta ki Instagram-oldalára Zoli:

Csíkos nap van úgy látszik! #adélka #nátán #összeöltöztünk

Bereczki Zoltán (@bereczkizoltan) által megosztott bejegyzés,

Bereczki Zoltán elárulta, nem fogadott szüzességet

Bereczki Zoltán már meglehetősen régóta egyedülálló, de még nem találta meg azt az embert, akivel hosszú távon el tudná képzelni az életét. Ez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy szomorú lenne. Kiegyensúlyozott és boldog, mert rájött arra, hogy mire van szüksége, ráadásul azért, mert nincs komoly kapcsolata, még vannak olyan esték, amikor nincs egyedül...
Így csajozik Istenes Bence a játszótéren: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170420-istenes-bence-a-jatszoteren-csajozik.htmlCsobot Adél videót készített a pillanatról, amikor élete párja éppen egy másik anyukával flörtölt a játszótéren. TV + Sztárok--Istenes Bence és Csobot Adél kvaddal ugrottak le a telekrehttp://www.life.hu/sztarok/20170409-istenes-bence-es-csobot-adel-uj-sportot-probaltak-ki.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Istenes Bence hamarosan elhagyja a családját egy kis időre. De előtte még leugrottak Adéllal a telekre egy kvaddal. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna válthatja Istenes Bencét az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170330-kiss-ramona-vezetheti-az-x-faktort.htmlAhogy azt korábban Life.hu is megírta, Istenes Bencét nem láthatjuk az X-Faktorban, de ha nem ő, akkor ki fogja vezetni a műsort? Sajtóértesülések szerint már megvan az RTL Klub jelöltje, aki nem más, mint Kiss Ramóna! TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoIstenes Bence nélkül folytatódik az X-Faktorhttp://www.life.hu/sztarok/20170329-istenes-bence-nelkul-folytatodik-az-x-faktor.htmlIstenes Bence Németországban próbál szerencsét, bár továbbra is az RTL Klub alkalmazottja. Az X-Faktorban viszont valószínűleg nem fog feltűnni, de kérdés, hogy vajon ki vezeti majd, ha nem Bence.TV + SztárokOrigoIstenes Bence videóban mesél a németországi életérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170315-istenes-bence-videot-keszit-a-nemetorszagi-letrol.htmlIstenes Bence elkezdte új életét Németországban, de hiába a nyelvi és a szakmai tudás, a sztár így is olykor nehézségekbe ütközik. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoIstenes Bence óva intette Somát Evelintőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161212-istenes-bence-figyelmeztette-somat.htmlVasárnap este véget ért a Való Világ powered by Big Brother című műsor, melyet hatalmas fölénnyel Soma nyert. Sokan számítottak a szőke fiú győzelmére, arra viszont nem, amit a végén Istenes Bence élő adásban mondott neki... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.