Tóth Gabi együtt bulizott az exével, Trap kapitánnyal

Tóth Gabi Trap kapitány Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, szakított a kedvesével Tóth Gabi. Úgy tűnik azonban, hogy Trap kapitánnyal továbbra is jó viszonyt ápolnak a Tóth lányok, két közös fotót is posztoltak egy közös buliról.

"Azt ugye Ti sem akarjatok elhitetni magatokkal, hogy egy olyan oszinte szep szerelem amit latni lehetett rajtatok, Baratsagga at tud alakulni?! A vak is latja hogy osszeilletek. En nagyon sajnalom ha "vege" de irigyremelto a kapcsolatotok :)))" - írta egyik kommentelője Gabi fotója alá:

Lazulandusz☺️☺️☺️ @freddie.fman.shuman.trap @verajuska

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Gabi két képet is közzétett az Instagram-oldalán, ahol Verával és Trap kapitánnyal együtt buliznak.

#namég1 ❤️ @verajuska @freddie.fman.shuman.trap

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Nem ez az első eset, hogy a rajongók nemtetszésüket fejezik ki a válással kapcsolatban. Korábban is felemelték már a hangjukat az ügy kapcsán.

Tóth Gabi apró rövidnadrágban pózolt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170425-toth-gabi-apro-rovidnadragban-pozolt.htmlTóth Gabi immár szingliként mutatta meg hosszú combjait rajongóinak, méghozzá egy falatnyi sortban! TV + Sztárok--Tóth Gabi rajongói kiakadtak, hogy szakított Trap kapitánnyalhttp://www.life.hu/sztarok/20170419-toth-gabi-rajongoi-kiakadtak-hogy-az-enekesno-szakitott-trap-kapitannyal.htmlHúsvétvasárnap röppent fel a hír, hogy Tóth Gabi és Trap kapitány kapcsolatának vége. Az énekesnő és exe később videóüzenetben kommentálta a hírt. A rajongóknak azonban nem tetszik, hogy Gabi ismét szingli, sőt... TV + SztárokOrigoTóth Gabi videoüzenetben tisztázta a szakításáról szóló hírekethttp://www.life.hu/sztarok/20170415-toth-gabi-szakitasrol-nyilatkozott.htmlTegnap röppent fel a hír, hogy Tóth Gabi és szerelme, Molnár Tibi szakítottak. Az énekesnő most a Facebookon, egy videoüzenetben tisztázta a dolgokat. TV + SztárokOrigoÚgy tudni: Tóth Gabi és szerelme, Molnár Tibi szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170414-ugy-tudni-toth-gabi-es-szerelme-molnar-tibi-szakitottak.htmlAz énekesnő tavaly júniusban eljegyzési gyűrűről mesélt, később pedig arról, hogy nagyon vágyik babára. A legfrissebb hírek szerint azonban Gabi és az X-Faktorban Trap kapitányként megismert Molnár Tibi szakítottak. TV + Sztárok--Tóth Gabi: "Már szembenéztem a magánnyal"http://www.life.hu/sztarok/20170406-toth-gabi-szembe-nezett-a-magannyal-es-a-szorongassal.htmlTóth Gabi lassan 30 éves lesz, ennek kapcsán mesélt a megjárt útjairól, a lelki vívódásairól és a felismeréseiről is. TV + Sztárok--Tóth Gabi nem beszél volt mentoráltjával, Opitz Barbivalhttp://www.life.hu/sztarok/20170327-toth-gabi-es-opitz-barbi-nem-beszelnek-egymassla.htmlTóth Gabi utoljára volt az X-Faktor mentora, versenyzője, Opitz Barbi nyerte a hatodik szériát. Az énekesnő megígérte mentoráltjának, hogy mindig mellette lesz, de állítólag már nem is beszélnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.