Boldog születésnapot Uma Thurman!

"Forrás: Northfoto " -
Uma Thurman szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy nap ez a mai a Golden Globe-díjas és Oscar-díjra jelölt amerikai színésznő életében.

A csodaszép amerikai színésznő, Uma Thurman 1970. április 29-én látta meg a napvilágot, így ma ünnepli a 47. születésnapját.

Boldog születésnapot Uma Thurman! Forrás: Northfoto

Uma első filmszerepe egy vámpír volt a Kiss Daddy Goodnight-ban. Az 1988-as Veszedelmes viszonyok után vált erotikus karaktereket megformáló színésznővé. A következő években több főszerep kísérte karrierjét, de igazán ismert a Ponyvaregény kapcsán lett.

A drogos Mia Wallace megformálásáért a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díj-ra is jelölték.

A Wikipedia szerint a Woody Allen rendezte A világ második legjobb gitárosa című film után Uma visszatért modellkarrierjéhez, a Lancome cég reklámarca volt. Az Empire Magazine a filmtörténelem 100 legszexisebb sztárja közé sorolta. Lássuk hát a legjobb fotóit!

/1704/Boldo2017427172315Vajna Timi bimbóvillantós fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170429-vajna-timi-mellbimbojat-kitakartak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Vajna Timi mellbimbói a főszereplők legújabb imidzsfilmjében. És úgy tűnik, az Instagram-oldalán is.TV + SztárokOrigoKiderült, hogy a Gáspár-családban miért küzd mindenki súlyproblémákkalhttp://www.life.hu/sztarok/20170429-gaspar-evelin-szerint-ezert-kover-a-csaladja.htmlSzámtalanszor beszámoltunk már róla, hogy Gáspár Evelin milyen szépen lefogyott, és milyen csodás az alakja. A fiatal lány most elmondta, hogy miért is nehéz megtartania az alakját.TV + SztárokOrigoMalek Andrea a második férjétől is elválthttp://www.life.hu/sztarok/20170429-malek-andrea-masodszor-is-elvalt.htmlMalek Andrea színész-énekesnő a Ridikül című tévéműsorban mesélte el, hogy véget ért a második házassága. Vagyis hét év házasság után ismét egyedülálló anyuka lett.TV + Sztárok--Gáspár Bea nyerte A Konyhafőnök VIP versenythttp://www.life.hu/sztarok/20170428-gaspar-bea-nyerte-a-konyhafonok-vipet.htmlBeának az utolsó adásban Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakossal kellett megméretnie magát. TV + SztárokOrigoKourtney Kardashian megmutatta tangás fenekét - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170428-kourtney-kardashian-megmutatta-tangas-feneket.htmlKorutney Kardashian sem szégyenlős annak ellenére, hogy három gyermek édesanyja. Előszeretettel mutatja meg idomait, most épp a tangás fenekét villantotta ki. TV + Sztárok--Erotikus fotókat mutatott Exek Diahttp://www.life.hu/sztarok/20170428-exek-dia-szexi-es-erotikus-fotokat-mutatott.htmlUgyan már láthattuk meztelenkedni az Exek az Éden egykori sztárját, de ezúttal gyönyörű, erotikus képek kerültek napvilágra a fiatal lányról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.