A Nagy Duett Csipa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien lerántotta a leplet furcsa titkáról, Stohl Luca pedig brutális dekoltázst villantott A Nagy Duett adásában. De más furcsaság is történt a műsor alatt.

A Life.hu helyszíni tudósítója szerint a produkciójuk után otthagyta a stúdiót Mádai Vivien párja, Csipa. Szó szerint lelépett a stúdióból.

A Nagy Duett: Csipa és Mádai Vivien Forrás: Mádai Vivien hivatalos oldala

Úgy tudni, a zenésznek este nyolckor koncertje lesz, hívta a kötelesség. Így az eredményhirdetéskor Viviennek, akinek néggyel több foga van, mint másoknak, egyedül kell majd izgulnia a párosukért.

Az összesített versenypontok kihirdetésekor Tilla elmondta, hogy Csipa azért nincs a stúdióban, mert lekötött koncertje van dedikálással, ahol muszáj volt megjelennie.

Stohl Luca brutális dekoltázst villantott A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170430-stohl-luca-brutalis-dekoltazst-villantott.htmlStohl Luca és Peller Károly a Call me maybe című számot adták elő A Nagy Duett vasárnapi élő adásában. Stohl András lánya pedig iszonyatosan dögös volt. TV + Sztárok--Zimány Linda megint Britney Spears lehetetthttp://www.life.hu/sztarok/20170430-zimany-linda-ujra-britney-spears-lett.htmlLinda szerint a 2000-es években hasonlítottak igazán Britney-vel. És persze ma este, A Nagy Duett színpadán.TV + Sztárok--Öröm és boldogság: Nádai Anikónak jól áll a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20170430-nadai-anikonak-jol-all-a-szerelem.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a gyönyörű műsorvezető januárban szakított gyermeke apjával, azóta viszont újra rátalált a szerelem. Nem csoda, hogy Nádai Anikó csak úgy ragyog a képein. TV + Sztárok--Molnár Anikó gyászol: elveszítette a társát!http://www.life.hu/sztarok/20170430-molnar-aniko-gyaszol.htmlSzomorú hírt osztott meg a Facebook-oldalán Molnár Anikó. Az egykori Nagy Ő elveszítette a társát, aki 14 éven át volt mellette. TV + Sztárok--Változás a ma esti Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170430-cooky-is-fellep-a-nagy-duettben.htmlCooky, a műsor harmadik szériájának győztese és a jelenlegi zsűri egyik tagja, különleges produkcióval készül a vasárnap esti Nagy Duettre. Azt mondja, mindenki sírni fog a nevetéstől. TV + SztárokOrigoCzippán Anett új munkát kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20170430-czippan-anett-a-tv2-supercar-musoraban.htmlCzippán Anett új munkát és feladatokat kapott. Ezentúl a TV2 Supercar című műsorában lesz látható. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.