A Nagy Duett Peller Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett című műsorból Peller Károly és Stohl Luca esett ki vasárnap este. Hiába "akasztott" magára izmot a színművész, nem kegyelmeztek nekik a nézők. Míg a zsűri szerint Luca a profik szintjén énekel, mégis kiszórták őket a versenyből. A Life.hu riportere Peller Károllyal beszélgetett. 

Élő adásban fogdosta Emma Marrone-t háttértáncosahttp://www.life.hu/sztarok/20170501-elo-adasban-fogdosta-emma-marrone-hattertancosa.htmlBotrány tört ki Emma Marrone volt eurovíziós versenyző televíziós fellépésén. Az énekesnőt saját háttértáncosa inzultálta. TV + SztárokOrigoGáspár Bea nyerte A Konyhafőnök VIP versenythttp://www.life.hu/sztarok/20170428-gaspar-bea-nyerte-a-konyhafonok-vipet.htmlBeának az utolsó adásban Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakossal kellett megméretnie magát. TV + SztárokOrigoEzért a lányért hagyta el a családját Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20170428-ezert-a-lanyert-hagyta-el-csaladjat-stohl-andras-szinesz.htmlEgy budai étterem kerthelyiségében fotózták le Stohl Andrást és új kedvesét. TV + SztárokFotó: Dudás Szabolcs - OrigoA tavaszi szezonban magyarok aludtak először 7000 méter felett az Everestenhttp://www.life.hu/sztarok/20170428-a-tavaszi-szezonban-magyarok-aludtak-eloszor-a-7000-meter-felett-az-everesten.htmlA tavaszi szezonban magyarok aludtak először 7000 méter felett az Everesten.Rendkívül eredményes második akklimatizációs kört teljesített Klein Dávid és Suhajda Szilárd. TV + SztárokOrigoExek az édenben: Kiesett Diahttp://www.life.hu/sztarok/20170428-exek-az-edenben-kiesett-dia.htmlNorbi exének felbukkanásával már sejteni lehetett, hogy Dia nem sokáig marad a luxushotelben Balin. Addig-addig hisztizett, hogy a többiek hazaküldték. TV + SztárokOrigoPumped Gabo barátnője meztelen feneket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20170425-pumped-gabo-baratnoje-agi-meztelen-feneket-villantott.htmlÚgy tűnik, Pumped Gabo (ex)csaját annyira megviselte a szakítás, hogy még ajtónyitáskor sem kapja magára a fehérneműjét... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.