Ábrahám Edit szexi volt A Nagy Duettben

Forrás: Bársony Bence/TV2 -
A Nagy Duett Ábrahám Edit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnap esti A Nagy Duett fellépői közül az egyik legszexisebb ismét Ábrahám Edit volt. 

A 60 éves színésznő latex minioverallt viselt, amelyben nem lehetett nem észrevenni, micsoda bomba alakja van. A zsűri is oda volt Editért, és nem csupán fantasztikus kinézete, de előadása miatt is 30 pontra értékelte a börtönös produkciót. Ha lemaradtál róla, most itt meg is nézheted:

Gáspár Bea nyerte A Konyhafőnök VIP versenythttp://www.life.hu/sztarok/20170428-gaspar-bea-nyerte-a-konyhafonok-vipet.htmlBeának az utolsó adásban Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakossal kellett megméretnie magát. TV + SztárokOrigoExek az édenben: Kiesett Diahttp://www.life.hu/sztarok/20170428-exek-az-edenben-kiesett-dia.htmlNorbi exének felbukkanásával már sejteni lehetett, hogy Dia nem sokáig marad a luxushotelben Balin. Addig-addig hisztizett, hogy a többiek hazaküldték. TV + SztárokOrigoA tavaszi szezonban magyarok aludtak először 7000 méter felett az Everestenhttp://www.life.hu/sztarok/20170428-a-tavaszi-szezonban-magyarok-aludtak-eloszor-a-7000-meter-felett-az-everesten.htmlA tavaszi szezonban magyarok aludtak először 7000 méter felett az Everesten.Rendkívül eredményes második akklimatizációs kört teljesített Klein Dávid és Suhajda Szilárd. TV + SztárokOrigoExek az édenben: Norbi romantikus történetehttp://www.life.hu/sztarok/20170428-exek-az-edenben-norbi-romantikus-tortenete.htmlAz Exek az édenben kamerái előtt beszélt arról, hogyan jöttek össze a szülei. TV + SztárokOrigoElhunyt Romsics Nóra modellhttp://www.life.hu/sztarok/20170428-elhunyt-romsics-nora-magyar-modell.html Egyelőre nem tudni, mi okozta a tragédiát. TV + SztárokThinkstockMagyar lányra féltékeny Katie Holmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170428-magyar-lanyra-feltekeny-katie-holmes-jamie-foxx-miatt.htmlHatalmas élmény érte a születésnapján Sz. Veronikát. Az öröme azonban nem lehetett teljes, néhány fotóból balhé lett. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.