Élve tette a fagyasztóba a légitársaság az óriásnyulat

Nyúl
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja a chicagói O'Hare repülőtéren találták holtan Simon, a nyulat, aki a világ legnagyobb nyula is lehetett volna. Most apja, Darius a csúcstartó. Azóta az is kiderült, mi történhetett szerencsétlen állattal.  

A The Sun úgy tudja 16 órára véletlenül fagyasztóba rakták a 10 hónapos Simont, az óriásnyulat, amelyet éppen az új tulajdonosához vittek. "Valami hiba történt, és éjszakára a fagyasztóba rakták" - nyilatkozta a lapnak az egyik alkalmazott, aki arról is beszélt, hogy másnap azt hitték, a nyúl csak alszik. A Sun arról is ír, hogy az United Airlines vizsgálatot indított az ügyben, de egyelőre nem tudni, hogy ki tette be élve a nyulat a fagyasztóba.

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com

A légitársaság szóvivője azonban cáfolja a fagyasztásról szóló híreket, azt nyilatkozta, hogy szobahőmérsékleten utaztatták az állatot. A nyuszi tenéysztője pedig arról beszélt, hogy Simont a felszállás előtt vizsgálta meg az állatorvos, és makkegészséges volt. Hozzátette, "egy nagyon híres" férfi vásárolta meg a nyulat, ami már most 90 centiméteres volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.