valóvilág VV Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt nem tudni, kitől, de elképesztő ajándékot kapott születésnapjára VV Mici, a Való Világ legutóbbi szériájának nehézbombázója. 

A legszebb szülinapi ajándék - írta ki az alábbi képhez VV Mici, aki már a Való Világ villájában sem titkolta, imádja a gyönyörű kocsikat.

A legszebb szülinapi ajándék ❤❤❤

Noémi Dudás ❤️ VV8 (@micikee) által megosztott bejegyzés,

A Nagy Duett - Stohl Luca a kiesésükről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170501-a-nagy-duett-stohl-luca-a-kiesesukrol-beszelt.htmlA Nagy Duettből vasárnap a színművész Peller Károly és a táncművész, Stohl Luca estek ki. Lucáról csak jókat mondott a zsűri, szerintük profi módon énekel. Mégis nekik kellett távozniuk. Luca az adás után nyilatkozott a Life.hu-nak.TV + Sztárok--A Nagy Duett - Peller Károly a kiesésükről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170501-a-nagy-duett-peller-karoly-a-kiesesukrol-beszelt.htmlA Nagy Duett című műsorból Peller Károly és Stohl Luca esett ki vasárnap este. Hiába "akasztott" magára izmot a színművész, nem kegyelmeztek nekik a nézők. Míg a zsűri szerint Luca a profik szintjén énekel, mégis kiszórták őket a versenyből. A Life.hu riportere Peller Károllyal beszélgetett. TV + SztárokOrigoÁbrahám Edit szexi volt A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170501-abraham-edit-szexi-volt-a-nagy-duettben-latexben.htmlA vasárnap esti A Nagy Duett fellépői közül az egyik legszexisebb ismét Ábrahám Edit volt. TV + Sztárok--A tavaszi szezonban magyarok aludtak először 7000 méter felett az Everestenhttp://www.life.hu/sztarok/20170428-a-tavaszi-szezonban-magyarok-aludtak-eloszor-a-7000-meter-felett-az-everesten.htmlA tavaszi szezonban magyarok aludtak először 7000 méter felett az Everesten.Rendkívül eredményes második akklimatizációs kört teljesített Klein Dávid és Suhajda Szilárd. TV + SztárokOrigoMagyar lányra féltékeny Katie Holmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170428-magyar-lanyra-feltekeny-katie-holmes-jamie-foxx-miatt.htmlHatalmas élmény érte a születésnapján Sz. Veronikát. Az öröme azonban nem lehetett teljes, néhány fotóból balhé lett. TV + SztárokAFPÉdesapja halála után egy héttel hunyt el Romsics Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20170428-edesapja-halala-utan-egy-hettel-hunyt-el-romsics-nora-modell.htmlEgy ország gyászolja a pár nappal ezelőtt elhunyt gyönyörű magyar modellt, Romsics Nórát. Reggel még csak a barátai részvétüzeneteit lehetett látni a Facebookon, mostanra azonban több részlet is napvilágot látott a tragédiával kapcsolatban. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.