Az anyukája öltöztette Debreczeni Zitát az esküvőjén - Fotó!

Forrás: Instagram/gianniannoni -
esküvő Gianni Annoni Debreczeni Zita öltöztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zita és Gianni az esküvőjüket egy olasz síparadicsomban tartották, hegyek között, havas tájjal körülvéve mondták ki a boldogító igent. Esküvőjükről minden részletet igyekeztek titokban tartani, de végül csak kitálaltak. Íme, még néhány fotó a házaspárról.

Néhány év együttlét után kérte meg Debreczeni Zita kezét Gianni, és az esküvőre sem kellett sokat várni. Olaszországban, a Dolomitokban tartották a gyönyörű napot, mivel mindenképpen télen akartak megesküdni. Az olaszul és magyarul is celebrált szertartás után pedig jöhetett a fergeteges buli, ahol a vendégek bizonyára nem éheztek, és nem is szomjaztak.

Debreczeni Zita és Gianni Forrás: Instagram/gianniannoni

A buliról nem tettek közzé túl sok fotót, ám a készülődésről és a templomi ceremóniáról szerencsére közöltek pár képet. Így derült ki az is, hogy Zitának többek között az édesanyja segített a készülődésben. A templomi szertartásról is osztottak meg képeket, és annyi biztos, hogy csak úgy sugároznak a boldogságtól.

VV Cristofel az Exek az Édenben Andikájával kavarthttp://www.life.hu/sztarok/20170502-vv-cristofellel-kavart-az-exek-az-edenben-andikajaval.htmlAz Exek az Édenben Andikája bevallotta, hogy bizony egy celebbel is kavart korábban.TV + SztárokOrigoSzörnyű autóbalesetben vesztette életét Sonika Chauhan színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170501-szornyu-autobalesetben-vesztette-eletet-sonika-chauhan.htmlSonika Chauhan barátjával utazott, amikor lesodródtak az útról és egy villanyoszlopnak hajtottak. A modell-színésznő belehalt sérüléseibe. TV + SztárokOrigoÖsszeomlott Torgyán József özvegye a gyásztólhttp://www.life.hu/sztarok/20170501-nem-tud-megkuzdeni-a-gyasszal-torgyan-jozsef-ozvegye-cseh-maria.htmlKerüli az embereket, összeroppant a gyásztól Cseh Mária, Torgyán József özvegye. Egy közös barátjuk mesélt erről a TV2 Tényeknek. TV + Sztárok--Ábel Anita nem diétázikhttp://www.life.hu/sztarok/20170501-abel-anita-nem-dietazik-szeret-enni.htmlÁbel Anita korábban sokszor diétázott, de ma már nem foglalkozik vele. TV + SztárokOrigoBíró Ica még mindig nagyon dögöshttp://www.life.hu/sztarok/20170430-biro-ica-60-fele-is-dogos.htmlIdén lesz 60 éves Bíró Ica fitnesz-szakértő, modell, színésznő és énekesnő. És nem túlzás kijelenteni, hogy Icán bizony nem fog az idő vasfoga. TV + Sztárok--A Nagy Duett - Stohl Luca a kiesésükről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170501-a-nagy-duett-stohl-luca-a-kiesesukrol-beszelt.htmlA Nagy Duettből vasárnap a színművész Peller Károly és a táncművész, Stohl Luca estek ki. Lucáról csak jókat mondott a zsűri, szerintük profi módon énekel. Mégis nekik kellett távozniuk. Luca az adás után nyilatkozott a Life.hu-nak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.