Janet Jackson bíróság elé tárta a válását: Videó!

Forrás: Alberto Pizzoli / AFP -
kisbaba turné Janet Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janet Jackson videón üzent a nagyvilágnak: több érdekes dologról is beszámolt.

Az 50 éves énekesnő idén januárban adott életet a kisbabájának, aki az Eissa Al Mana nevet kapta. Nemrég egy fotót is posztolt a tündéri kisbabáról, ahogy éppen szeretetteljesen egymáshoz bújnak.

De sajnos az is kiderült, hogy nem minden olyan felhőtlen és tökéletes, mint ahogy gondoltuk: az énekesnő nemrég közölte, hogy válik gyermeke apjától, de nem indokolta meg részletesen a döntése okát.

Janet Jackson örömhírt közötl: turnézni fog Forrás: Alberto Pizzoli / AFP

Most pedig egy videón keresztül jelentkezett be a követőihez, hogy meséljen egy kicsit a magánéletéről. Elárulta, hogy a férjével már bíróság elé álltak, tehát a döntésük végeleges: "Igen, külön költöztünk a férjemmel. Már bíróságon is voltunk, a többi pedig Isten kezében van."
Megtudtuk azt is, hogy a baba szépen cseperedik, boldog és kiegyensúlyozott, és láthatóan Janet is jó passzban van.

A felvételből sok egyéb más mellett az is kiderült, hogy a sztár turnézni fog, ahogy azt korábban megígérte. A koncertsorozat "State of the World" néven fut majd, de a sztár leszögezte, ennek semmi köze a politikához. Kizárólag az emberekről, az emberi kapcsolatokról és a szeretetről szól - írta meg a RadarOnline.

Bereczki Zoltán már nem él egyedül: Vackor kutya az új társahttp://www.life.hu/sztarok/20170502-bereczki-zoltan-mar-nem-el-egyedul-vackor-kutya-az-uj-tarsa.htmlBereczki Zoltán már nem él egyedül...TV + Sztárok--Végre! Megmutatta milliárdos pasiját Nagy Adrihttp://www.life.hu/sztarok/20170502-megmutatta-milliardos-pasijat-nagy-adri.htmlNagy Adri újra boldog, és végre megismerhetjük új szerelmét is. TV + Sztárok--Lezárult Bálint Antónia rágalmazási pere: próbára bocsátottákhttp://www.life.hu/sztarok/20170502-lezarult-balint-antonia-ragalmazasi-pere.htmlBálint Antóniát gyermeke apjának jelenlegi felesége citálta bíróság elé egy rágalmazó Facebook-poszt miatt. Az ügyben első fokon született ítélet. TV + SztárokOrigoPippa Midleton és vőlegénye házasság előtti felkészítésben vesz részthttp://www.life.hu/sztarok/20170502-pippa-midleton-es-volegenye-hazassag-elotti-felkeszitesen-jart.htmlPippa Middleton lázasan készül a közelgő esküvőjére, ezzel pedig együtt jár a házasság előtti felkészítés is, melyre leendő férjével együtt kell elmenniük. A néhány alkalomból álló oktatás témái közé tartoznak a gyerekek, a pénz és a házasélet is. TV + Sztárok--Közös vibrátort használ Sebestyén Ági és Éden Snezihttp://www.life.hu/sztarok/20170502-pumpedekben-kozos-vibratort-hasznal-sebestyen-agi-es-eden-snezi.htmlIlyen nincs, és mégis van. Vibrátorhasználati szokásairól értekezett Dr. Sebestyén Ágnes és expasija, Dominik a Pumpedék címre hallgató trashrealityben. TV + Sztárok--Joy Corrigan után omladozik minden pasi: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170502-joy-corrigan-az-uj-feltorekvo-modell.htmlŐ az a fiatal szépség, aki után egyre több férfi ácsingózik. Nem is csoda, hiszen minden képzeletet felülmúlóan szexi. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.