Lena Dunham melltartó és smink nélkül pózolt - Fotó!

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Dia Dipasupil -
melltartó smink nélkül Lena Dunham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lena Dunham színésznő is részt vett a Met-gálán, ahol egy vörös ruhában tündökölt, de előtte még közzétett egy fotót a készülődéséről. Melltartó és smink nélkül pózolt!

Az idei Met-gálán sem volt hiány különös öltözékekből, sőt, inkább egy bizarr jelmezbál lett az egész rendezvényből. Mindenki a lehető legfeltűnőbb szeretett volna lenni, ami sikerült is, csak nem biztos, hogy a jó értelemben. Lena Dunham színésznő sem egy átlagos estélyit választott, egy hatalmas vörös ruhában pompázott, ám előtte még megmutatta magát készülődés közben is.

Lena Dunham így nézett ki a Met-gálán Forrás: AFP/2017 Getty Images/Dia Dipasupil

A színésznő melltartó és smink nélkül mutatta meg magát az Instagram-oldalán, hogy követői lássák, mennyire másképp néz ki, mielőtt kisminkelik, és magára veszi a csillogó estélyit. A rajongói nagyon értékelték Lena Dunham őszinte fotóját, bár alig lehet így ráismerni a színésznőre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.