Apáti Bencét megcsalták és borzalmasan szenvedett

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
megcsalás Apáti Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb ember megtapasztalja, milyen borzalmas érzés, ha megcsalják, Apáti Bence sem úszta meg. Előtte azonban ő is félrelépett néha, de az a borzalmas élmény mindent megváltoztatott.

A megcsalásról sokan gondolják, hogy hormonális, vagy éppen azért történik, mert a férfiak nem tudják fékezni az ösztöneiket. Mindegy, mivel magyarázzuk, az biztos, hogy szörnyű érzés, amit Apáti Bence is megtapasztalt. A TV2 sztárja a borzalmas élmény előtt ő maga is félrelépett néha, de azután minden megváltozott.

Apáti Bence a megcsalásról vallott Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Engem is megcsaltak, és az borzalmas. Azt gondolom, hogy akkor történt valami, ami után én azt gondoltam, hogy én ezt soha többet nem szeretném. Eljátszom a gondolattal, flörtölök, de iszonyú károkat tud okozni, hogyha az embert bántják, ha megcsalják, ha átverik, az nagyon rossz" - mondta Apáti Bence, aki korábban is azt nyilatkozta, nem kockáztatná kapcsolatát egy kósza numeráért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.