Brad Pitt a GQ Magazin címlapján: szörnyen néz ki - Fotó!

Forrás: AFP -
Brad Pitt GQ magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt a magányába és a csendbe burkolózott a válás hírének kirobbanása után, és úgy tűnik, azóta sem állt talpra. A GQ Magazin nyári számának címlapján a színész szomorúbbnak tűnik, mint valaha.

Brad Pitt kerülte a nyilvánosságot azóta, hogy kirobbant a válási botrányuk Angelinával. Ez nem is csoda, hiszen a színészt sok mindennel vádolta egykori felesége, egyebek között például a gyermekek bántalmazásával. Az FBI végül ártatlannak nyilvánította Brad Pittet, de az elmúlt időszak jócskán nyomott hagyott rajta, és ezen a profi fotók sem segítenek.

GQ (@gq) által megosztott bejegyzés,

A színész először adott nagyinterjút azóta, hogy kiderült, elválnak Angelina Jolie-val. A GQ Magazin nyári számában jelenik meg a beszélgetés a színésszel, ehhez pedig természetesen szép fotókat is készítettek, kár, hogy a címlapról Brad Pitt szomorúan, szinte siralmasan köszön az olvasóknak. Úgy tűnik, jobban megviselte őt ez a botrány, mint gondoltuk, pedig a hírek szerint már randizgat is!

GQ (@gq) által megosztott bejegyzés,

GQ (@gq) által megosztott bejegyzés,

Ezért szakítottak Weisz Fanniék: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170503-weisz-fanniek-elmeseltek-miert-dontottek-a-szunet-mellett.htmlFanni és Péter boldog párkapcsolatban éltek, de nem volt ez mindig így. Két és fél évvel ezelőtt szünetet tartottak, erről meséltek most egy interjúban. TV + Sztárok--Egymásra talált Stohl Luca és Peller Károly http://www.life.hu/sztarok/20170503-stohl-luca-es-peller-karoly-baratok-lettek.htmlStohl Luca és Peller Károly nagyon jól érezték magukat A Nagy Duett műsorában. Olyannyira, hogy ezután is szeretnének együtt dolgozni. TV + SztárokOrigoIstenes Bencéék csokimúzeumban jártak: Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170503-istenes-bence-es-a-csaladja-csoki-muzeumban-jartak.htmlIstenes Bence a vlogjában mindenről tudósítja a követőit. Éppen ezért nem maradtunk le a kis család apró összezördüléseiről és csokimúzeumban tett látogatásáról sem. TV + Sztárok--Baukó Éva megmutatta dekoltázsát - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170503-bauko-eva-megmutatta-dekoltazsat.htmlBaukó Éva nagyon szereti megmutatni, milyen szexi is ő, éppen ezért posztol dögösebbnél dögösebb fotókat. Most épp a dekoltázsát villantotta meg! TV + Sztárok--Liptai Claudia fél éves fogadalmat tett: minden nap posztol egy fotóthttp://www.life.hu/sztarok/20170503-liptai-claudia-fel-eves-fogadalmat-tett.htmlKétgyermekes családanyaként bőven van dolga Liptai Claudiának, de a műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Talán ezért is kezdett egy újabb kihívásba, kíváncsian várjuk, sikerül-e! TV + SztárokOrigoR. Kárpáti Péter 23 év után elvált, de újra megtalálta a szerelmethttp://www.life.hu/sztarok/20170503-r-karpati-peter-23-ev-utan-valt-el.htmlNehéz hónapokon van túl az 54 esztendős R. Kárpáti Péter. A Barátok közt egykori sztárjának hosszú időn át húzódott a válása, de azóta ismét boldog, hiszen újra beköszöntött az életébe a szerelem. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.