Soma bevallotta - 17 fiúba volt egyszerre szerelmes - Videó!

Fotó: Tuba Zoltán [origo] -
párkapcsolat Soma szerelem vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soma Mamagésa a szerelemről beszélt egy televíziós reggeli műsorban, és azt is bevallotta, hogy volt idő, amikor egyszerre 17 fiút szeretett. 

Az első szerelem mindannyiunk számára meghatározó élmény, de Soma szerint visszatekintve a múltba egy csomó élmény más értelmet nyer, mint ahogy akkor gondoltuk.

A sztár elmondása szerint ugyanis nagyon sokan keverik a szerelem érzését azzal, amikor a vágyainkat, érzéseinket vetítjük ki egy másik emberre. Éppen ezért ő már arra is rájött a saját életéből okulva, hogy ő kizárólag egyetlen férfiba lett szerelmes: a mostani férjébe.

Az összes többi esetben pedig csak azt hitte, hogy érzékeny szálak fűzik bizonyos férfiakhoz, ám azok nem voltak valós érzelmek.

"Olyan szeretetkoldus voltam, hogy volt olyan, hogy egyszerre 17 fiúba voltam reménytelenül szerelmes" – vallotta be a műsorban.

Soma Mamagésa nagyon szereti a testét - Videó!

Pozitívan, a jógázás után feltöltődve tett közzé egy videót magáról Soma Mamagésa, melyben azt énekli, hogy szereti a testét, nagyon. Vegyes fogadtatást kapott az "annyira borzalmas és meghökkentő, hogy már jó" videója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.