Exek az Édenben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtök este megint egy fiúnak kellett elhagynia Bali szigetét. Az előző nap csúnya vitába keveredő Geri jó eséllyel pályázott a távozó helyre, mégsem neki kellett mennie. 

A lányoknak két jelöltjük volt arra, kit küldenek haza: Zsuzsi Alex nyakába tette a virágfüzért, Berni Gerit, Andi pedig Alexet választotta. Franciska – aki Geri exe – szintén Alexre voksolt, így a már első este csúnyán leittasodó és péniszmutogató fiú számára ért véget tegnap este a játék.

Közös vibrátort használ Sebestyén Ági és Éden Snezihttp://www.life.hu/sztarok/20170502-pumpedekben-kozos-vibratort-hasznal-sebestyen-agi-es-eden-snezi.htmlIlyen nincs, és mégis van. Vibrátorhasználati szokásairól értekezett Dr. Sebestyén Ágnes és expasija, Dominik a Pumpedék címre hallgató trashrealityben. TV + Sztárok--Szörnyű autóbalesetben vesztette életét Sonika Chauhan színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170501-szornyu-autobalesetben-vesztette-eletet-sonika-chauhan.htmlSonika Chauhan a barátjával utazott, amikor autójuk lesodródott az útról, és egy villanyoszlopnak ütközött. A modell-színésznő belehalt sérüléseibe. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett - Peller Károly a kiesésükről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170501-a-nagy-duett-peller-karoly-a-kiesesukrol-beszelt.htmlA Nagy Duett című műsorból Peller Károly és Stohl Luca esett ki vasárnap este. Hiába "akasztott" magára izmot a színművész, nem kegyelmeztek nekik a nézők. Míg a zsűri szerint Luca a profik szintjén énekel, mégis kiszórták őket a versenyből. A Life.hu riportere Peller Károllyal beszélgetett. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett - Stohl Luca a kiesésükről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170501-a-nagy-duett-stohl-luca-a-kiesesukrol-beszelt.htmlA Nagy Duettből vasárnap a színművész Peller Károly és a táncművész, Stohl Luca estek ki. Lucáról csak jókat mondott a zsűri, szerintük profi módon énekel. Mégis nekik kellett távozniuk. Luca az adás után nyilatkozott a Life.hu-nak.TV + Sztárok--Ábrahám Edit szexi volt A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170501-abraham-edit-szexi-volt-a-nagy-duettben-latexben.htmlA vasárnap esti A Nagy Duett fellépői közül az egyik legszexisebb ismét Ábrahám Edit volt. TV + Sztárok--Élő adásban fogdosta Emma Marrone-t a háttértáncosahttp://www.life.hu/sztarok/20170501-elo-adasban-fogdosta-emma-marrone-hattertancosa.htmlBotrány tört ki Emma Marrone volt eurovíziós versenyző televíziós fellépésén. Az énekesnőt saját háttértáncosa inzultálta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.