Égig érő karja van a fiatal lánynak: Fotó!

buli fotó fiatalok vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hát be kell vallanunk, ilyen óriási végtagot még sosem láttunk. 

A Twitterre került fel az az ominózus fotó, ami pillanatok alatt elterjedt az interneten. Hollandiában, Utrechtben készült egy kép bulizó fiatalokról, akik valószínűleg nem gondolták, hogy ilyen híresek lesznek pillanatokon belül.

Illetve leginkább az a lány, aki egy optikai csalódásnak köszönhetően úgy néz ki, mintha az egyik karja többméter hosszú lenne. Természetesen a valóságban ez nem így van, nem rendelkezik semmilyen rekordnak számító végtaggal, mindenesetre az internet népe jót szórakozott rajta.

35 évesen meghalt Mahler Brigitta kézilabdázóhttp://www.life.hu/news/20170505-35-evesen-meghalt-mahler-brigitta-kezilabdas.htmlA nagyszerű kézilabda-játékos mindig győzni akart, nem ismert lehetetlent a játékban Mahler Brigitta, de sajnos a betegségét nem tudta legyőzni. 35 évesen feladta a küzdelmet. NewsThinkstockNők verekedtek össze néhány ruhadarabért: Videó!http://www.life.hu/news/20170505-tomegverekedesbe-kezdtek-a-ruhakert-a-nok.htmlNem semmi! Vérremenő harc alakult ki egy ruhaüzletben: úgy tépték egymást a nők, mintha az életük múlt volna rajta. NewsThinkstockGmailben támadnak az adathalászok: ismerős feladótól érkezik az üzenethttp://www.life.hu/news/20170505-gmailben-tamadnak-az-adathalaszok.htmlAz adathalászok egyre csalafintább módszereket találnak ki arra, hogy megszerezzék az ember személyes adatait. Ezúttal a Gmailben terjed egy veszélyes levél, amivel ezt akarják elérni. Az üzenet egy ismerőstől érkezik, és olyan, mintha egy megosztott dokumentumot küldene nekünk, de nem szabad megnyitni! News--Időjárás: elképesztő esőzésre kell készülnihttp://www.life.hu/news/20170504-tovabbi-esozessel-folytatodik-a-het.htmlAki azt hinné, hogy a mostani napsütéses órákkal búcsút inthetünk a latyakos esőzésnek, az sajnos nagyot téved: folytatódik a vízözön. News--5 éves kislányt mentettek meg a házasságtól: Videó!http://www.life.hu/news/20170504-kiskoru-gyereket-mentettek-meg-a-hazassagtol.htmlElképesztő eset történt Indiában. 5 és 9 éves gyerekeket akartak házasságra kényszeríteni, ám az utolsó pillanatban közbe léptek a gyermekvédelem emberei. News--A világ leggusztustalanabb munkáját végzik a dakkai csatornatisztítókhttp://www.life.hu/news/20170504-a-vilag-leggusztustalanabb-munkaja-dakkai-csatornatisztitok.htmlHa eleged van a munkádból, csak jusson eszedbe az a férfi, aki Banglades fővárosának csatornahálózatát tartja tisztán. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.