emberölés kísérlete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előzetes letartóztatásba helyeztek pénteken egy 38 éves kiskunmajsai apát, aki életveszélyes sérülést okozott kétéves kislányának azzal, hogy forró víz alá tartotta - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe szerdán a férfit. A feltételezett elkövető a gyermeket január végén a fürdőszobájukban - a szakértői vélemény szerint 60 Celsius-fokos - forró víz alá tartotta, és a kislány fájdalmai ellenére is ott tartotta.

Forró víz alá tartott az apa a kislányát: letartóztatták Forrás: police.hu

A gyermek a testfelületének hozzávetőleg felén másodfokú égési sérülést szenvedett. A gyanúsított beismerő vallomást tett - olvasható a közleményben.

Meghalt az egyik legnépszerűbb magyar modellhttp://www.life.hu/news/20170506-meghalt-az-egyik-legnepszerubb-magyar-modell-attila.htmlAz egyik legkeresettebb divatmodell volt, ma is láthatjuk üzletekben a képeit. Mindent megtett, hogy leggyőzze a betegséget, de sajnos alulmaradt. NewsThinkstockRiasztást adott ki a Országos Meteorológiai Szolgálat: viharok várhatóakhttp://www.life.hu/news/20170505-riasztast-adott-ki-a-orszagos-meteorologiai-szolgalat-viharok-varhatoak.htmlFelhőszakadás veszélye miatt – négy nyugati megye kivételével – az egész országra figyelmeztetést adott ki pénteken az Országos Meteorológiai Szolgálat. NewsMTI/Kovács TamásHalhatatlanságát akarta bizonyítani, a médium: szíven szúrta magáthttp://www.life.hu/news/20170426-halhatatlansagat-akarta-bizonyitani-a-medium-sziven-szurta-magat.htmlA 25 éves médium, Theprit Palee meghalt, miután szíven szúrta magát, hogy bizonyítsa halhatatlanságát. News--Sétahajó ütközött a Hajógyári szigetnekhttp://www.life.hu/news/20170501-setahajo-utkozott-a-hajogyari-szigetnek-vasarnap-este.htmlA Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett bejelentés, hogy 2017. április 30-án 20 óra körül egy utasokat szállító sétahajó orral a partnak ütközött a Duna jobb partjánál, a Hajógyári szigetnél.NewsOrigoMeghalt a világ legidősebb embere - 146 éves volthttp://www.life.hu/news/20170501-meghalt-a-vilag-legidosebb-embere-146-eves-volt.htmlElhunyt az az indonéz férfi, aki anyakönyve szerint 146 éves volt, és ő lehetett a világ legidősebb embere - adta hírül hétfőn a BBC. News--Rossz hírt kapott Schumacher feleségehttp://www.life.hu/news/20170422-rossz-hirt-kapott-schumacher-felesege-corinna.htmlA bíróság nem állt a Forma-1-legenda felesége, Corinna mellé. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.