Tényleg nincs túl sok esély arra, hogy a Házasság első látásra párjai azonnal egymásba szeretnek, sőt, megkockáztatjuk, jó, ha tíz párból egy együttmarad (valameddig), de némelyik friss feleség tényleg túl megy minden határon. Az, ahogy Rita alázta Robit, nem volt semmi, mijt ahogyan az sem, ahogy Lilian egyszerűen leparasztozta Balázst. 

Bár az esküvőn még csak-csak megpróbált közeledni egymáshoz Lilian és Balázs, a nászútjuk mégis katasztrofálisra sikerült. A srác mindent megtett, hogy újdonsült felsége kedvében járjon, de az ágyba vitt születésnapi reggeli is rosszul sült el. 

Abban sem tudtak megegyezni, hogy esténként hová menjenek, de a legnagyobb vita azon pattant ki, hogy Lilian nem, Balázs pedig zenés helyre szeretett volna beülni. "Azt mondtam, hogy ha szembejön egy bár, ha van zene, ha nincs, oda beülök" – mondta Lilian ingerülten. 

"Miért kell egyből kötekedni? Abszolút nem viselkedsz férfiasan. Egy férfi nem így viselkedik. Annyira paraszt tudsz lenni" – folytatta Lilian (aki egyébként már az esküvőn is megjegyezte, zavarja Balázs vidékies kiejtése), és hozzátette, kifinomultabb kommunikációhoz szokott.