A megélhetésért vetkőzött a 70-as évek magyar szexszimbóluma, Sáfár Anikó

Forrás: Youtube -
színésznő Sáfár Anikó vetkőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte alig van olyan korabeli magyar film, amiben ne bukkant volna fel Sáfár Anikó, a 70-es évek magyar szexszimbóluma. A rendezők és a nézők is imádták, amikor ledobta a textilt.

"Vállalom, hogy sokszor mondtam igent hasonló felkérésekre, mert örültem, ha munkát kaptam, és dolgozhattam. Valamiből meg kellett élni. Ha én nem csinálom meg, elvállalja más. Még így, közel a száz felé is bókolnak nekem. Talán azért, mert egészséges öregasszony lettem, és nem egy öreg ember"mondta a Borsnak Sáfár Anikó.

A megélhetésért vetkőzött a 70-as évek magyar szexszimbóluma, Sáfár Anikó Forrás: Youtube

Sáfár 1948-ban született Budapesten. Pályáját a Nemzeti Színházban kezdte segédszínészként, elvégezte a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, majd a Thália Színházhoz szerződött. Később a kecskeméti Katona József Színháznak lett a tagja, de a Radnótiban Miklós Színházban is játszott. 1978-tól 1986-ig a Mafilm tagja volt. 2000 óta a Vidám Színpadon játszik. Lánya, Viktória a második házasságából született, de a boldogságot harmadik férje mellett találta meg.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.