Zimány Linda és Oláh Gergő esett ki A Nagy Duettből

A Nagy Duett Zimány Linda kieső Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyák napjára esett A Nagy Duett adása, a sztárok pedig meglepetéssel készültek az alkalomra. Szem nem maradt szárazon.

A TV2 szuperprodukciójának elején a fellépő sztárpárok Kovács Kati megható dalát énekelte. Az Úgy szeretném meghálálni örök klasszikus ezen az ünnepen. Különösen Erdei Zsoltak volt nehéz ezt elénekelni, előadni, hiszen másfél éve veszítette el édesanyját. Madár nem is bírta ki sírás nélkül.

Május 6-án Judy kislánya is felléphetett édesanyjával, aki annyira cuki volt, hogy Kasza Tibit teljesen elvarázsolta. A showman kis Majának köszönheti, hogy végre ráébredt arra, hogy megérett az apaságra.

A versenytől egy páros ismét búcsúzott, Zimány Lindának és Oláh Gergőnek nem hozta meg a várt sikert a mulatós egyveleg.

Először jelent meg együtt nyilvánosan Harry herceg és Meghan Markle színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170507-eloszor-jelent-meg-a-nyilvanosag-elott-harry-herceg-es-meghan-markle-szineszno.htmlMérföldkőhöz érkezett Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata: először mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt, hivatalosan is felvállalva ezzel kapcsolatukat. TV + SztárokOrigoGáspár Bea 10 milliós nyereményét elviszi a NAVhttp://www.life.hu/sztarok/20170507-gaspar-bea-10-millios-nyeremenyat-elveszi-a-nav.htmlGáspár Bea nyerte meg a RTL Klub főzőműsorát A konyhafőnök VIP-et. A nyereményét azonban nem élvezhette, a 10 millióra máris rátenyerelt a NAV. Győzikét sikkasztással, csalással vádolják, a vagyon pedig Beával közös... TV + SztárokOrigoMegmutatta gömbölyödő pocakját Szinetár Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20170507--szinetar-dora-megmutatta-gonbolyodo-pocakjat.htmlRégen várják már a rajongók ezt a fotót!TV + Sztárok--Barátnője meztelen fotóit tette közzé Benkő Dániel lantművész (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170507-baratnoje-meztelen-fotoit-tette-kozze-benko-daniel-lantmuvesz.htmlA Bors fedezte fel Benkő Dániel legfrissebb fotóit, amiken a kedvese hátsóját prezentálja az Instagramon. TV + Sztárok--Borzasztóan néz ki Adele, nagyon megöregedetthttp://www.life.hu/sztarok/20170507-borzasztoan-nez-ki-adele-nagyon-megoregedett.htmlAdele, Anglia leggazdagabb 30 év alatti énekesnője egyetlen nap alatt körülbelül 30 évet öregedett. TV + Sztárok--Házi őrizetben van VV Indiánhttp://www.life.hu/sztarok/20170506-hazi-orizetben-van-vv-indian-egykori-valovilag-szereplo.htmlVV Indián arról beszélt, mit élt át a börtönben, ahol fél évig ült kábítószerrel való visszaélés miatt. Azt mondja, nincs szégyenérzete, amiért börtönviselt lett. Jelenleg házi őrizetben van. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.