Kelemen Anna boldog párkapcsolatban él

Forrás: Facebook/ Kelemen Anna -
párkapcsolat Kelemen Anna szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna kikéri magának az idegen férfiak felhívását: ő boldog párkapcsolatban él, és jó lenne, ha ezt mindenki tudomásul venné. 

A szexi sztár már egy ideje boldog párkapcsolatban él, és nagyon rosszul viseli, hogy sokan ezt képtelenek elfogadni. Elmesélése szerint a közösségi oldalán nagyon sokan zaklatják szexuális jellegű felhívásokkal.

Kelemen Annának elege van a férfiak zaklatásából Forrás: Facebook/ Kelemen Anna

"Párkapcsolatban élek! Kizárólag egy valaki érhet hozzám, esélye sincs senki másnak. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, semmilyen ajánlat nem érdekel más férfiaktól" – jelentette ki Anna a Ripostnak.

Korábban már mesélt a párjáról és a gyerekekről is: egy 41 éves férfi rabolta el a szívét, akinek egy 6 és egy 9 éves gyermeke is van. A playmate pedig amolyan mostohaanya szerepet tölt be a kicsik életében.

"Igazából, tény, hogy meg vagyok érintve érzelmileg, de én szeretem az agyamat megtartani" – ezt mondta korábban az érzelmeiről a híresség.

Kelemen Anna nagy vallomása: a nőkhöz is vonzódik

A szexi sztár megdöbbentő kijelentést tett: nem tagadja, vonzalmat érez a nők iránt is. Hozzátette, nem leszbikus, és nem akar nőkkel ágyba bújni, de véleménye szerint nem férfiak és nők léteznek, hanem "csak" emberek. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.