Horváth Évát és kisfiát hazaengedték a kórházból

Forrás: Fb / Horváth Éva -
kisfiú Horváth Éva kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva anyák napjára talán a legszebb ajándékot kapta, amit lehetett. Akkor született meg első gyermeke, Kristóf, akit már haza is engedtek a kórházból.

Horváth Éva első gyermekét várta, a kis csöppség a legjobb időpontban látott napvilágot. Ennél szebb ajándékot a modell aligha kaphatott volna, hiszen Kristóf éppen anyák napján döntött úgy, hogy itt az idő kibújni a védelmező pocakból. Horváth Éva büszke anyukaként akkor meg is mutatta rajongóinak, a csöppséget, ahogy most arról is beszámolt, hazamehettek már a kórházból.

Horváth Évát és kisfiát hazaengedték a kórházból Forrás: Fb / Horváth Éva

Már otthonról tett közzé fotót a modell jelezvén, hazaengedték őket a kórházból. Reméljük mihamarabb elárasztja a közösségi oldalait minél több fotóval, hogy elolvadhassunk kisfiától. Egyelőre sajnos még nem láthattuk Kristóf arcát, de mindenki nagyon cárja, hogy végre megmutassa büszkeségét Horváth Éva.

Újra itthon, már Kristóffal :) #backhome#metoday#tiredbuthappy#firstdays

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.