Kasza Tibi és Manker csendes esküvőt szeretne

Forrás: Instagram/darai_andrea -
esküvő Manker Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész ország tanúja lehetett Kasza Tibi lánykérésének, hiszen élő adásban tette fel a nagy kérdést. Elárulta, hogy az esküvőn is ekkora lesz-e a felhajtás!

Kasza Tibi és Manker kapcsolata elérkezett a nagy pillanathoz, évekig tartó szerelmüket nemsokára hivatalossá tehetik. A lánykérést mindenki láthatta, hiszen élő műsorban tette fel a nagy kérdést Mankernek Kasza Tibi, és szerencséjére a lány igent mondott. Most pedig elárulta a műsorvezető azt is, hogy lesz-e felhajtás az esküvőből.

Kasza Tibi és Manker nem akar nagy felhajtást Forrás: Instagram/darai_andrea

egy lánykérésben az a lényeg, hogy mindenkinek a saját lehetőségeihez képest legyen egyfajta túlvállalás,

Borsnak

elárulta, hogy csendes esküvőt terveznek,

ahogy ezt már korábban is leszögezte. Egy élő bejelentkezés során Mankerrel elárulták, hogy a házasságkötésüket nem fogják élőben közvetíteni!

Ördög Nóra nagyon leégett Ázsiában - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170509-ordog-nora-leegett-azsiaban.htmlÖrdög Nóra a családjával jelenleg Ázsiában van, ahol – ellentétben az itthoni időjárással – verőfényes a napsütés. Ez meg is látszik Nóri bőrén, rögtön kipirult! TV + Sztárok--Sarka Kata megmutatta tündéri kiskutyájukat - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170509-ez-a-kiskutya-sarka-kataek-uj-haziallata.htmlNagyon aranyos videó került fel Sarka Kata közösségi oldalára: megmutatta az új családtagjukat. TV + SztárokOrigoExek az édenben - Franciska tönkretette Tomit: videó!http://www.life.hu/sztarok/20170509-igy-tette-tonkre-exek-franciska-tomit.htmlÚjabb pikáns szexjelenet került rögzítésre a forró realityműsorban. De ezúttal nagy kalandra ne számítsunk, mert Franciska hamar kivégezte Tomit. TV + Sztárok--Cseke Katinka elsírta magát édesanyja üzenetétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170509-cseke-katinka-elsirta-magat-edesanyja-uzenete-miatt.htmlCseke Katinka mindig vidám, de ő sem bírta sírás nélkül édesanyja üzenetét hallani. A sztár megtudta, hogy anyja milyen anyának tarja őt, ettől érzékenyült el. TV + SztárokOrigoErdélyi Mónika rossz hírt kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20170509-rossz-hirt-kapott-erdelyi-monika.htmlErdélyi Mónika rossz hírt kapott, amit meg is osztott rajongóival a Facebook-oldalán. Anyukája és barátnői vigasztalták. TV + Sztárok--Bereczki Zoltán örökbefogadott kutyusa, Vackor még nem tud szelfiznihttp://www.life.hu/sztarok/20170509-bereczki-zoltan-kutyusa-meg-nem-tud-szelfizni.htmlBereczki Zoltán nem tudott ellenállni a menhelyi kutyusnak, így örökbe fogadta. Boldog pillanataikat meg is mutatná rajongóinak, de még a kutyus nem igazán tud szelfizni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.