Liptai Claudia és Pataki Ádám közös fotót posztolt

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
fotó Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia és Pataki Ádám nagyon jól mutatnak együtt, ezt eddig is tudtuk, de jegyespárként először láthatunk róluk közös fotót.

Liptai Claudia és Pataki Ádám szerelmének gyümölcse hamar megérkezett a pár életébe, de kapcsolatuk hivatalossá tétele még hátra van. A pár életében újabb nagy mérföldkő lesz az esküvő, amit már buzgón tervezhetnek is, hiszen az eljegyzés megtörtént, amilyen gyorsan csak lehet. Pataki Ádám kivárt, míg el tudott válni előző feleségétől, és amint lehetett megkérte Claudia kezét.

Liptai Claudia és Pataki Ádám - Az eljegyzés híre óta ez az első közös fotó Forrás: Instagram/Liptai Claudia

A pár azóta, hogy a lánykérés híre kiderült közös fotót nem tett közzé a közösségi oldalán, de nemrég Claudia megmutatta, hogy a mindennapjaik még most is szerelemben és összhangban telnek. Ez le is rí a képükről, melyet Claudia mutatott meg rajongóinak. Mindketten csak úgy ragyognak a boldogságtól!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.