Liptai Claudiát alig lehet felismerni az új fotóján

fotó színésznő felismerhetetlen Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa fotó került napvilágra Liptai Claudiáról. A sztáranyukát alig lehet felismerni.

Liptai Claudia mostanában egész sűrűn posztol, hiszen elhatározta: mindennap közzétesz egy fotót. Készített képet az álomszép családjáról, megmutatta magát akkor is, amikor beteg volt, illetve gyermekkori felvételt is láthattunk már.

Most viszont egy olyan fénykép került fel a közösségi oldalára, amin alig lehet felismerni a gyönyörű műsorvezetőt. Esőcseppek és furcsa fényviszonyok takarják ki az arcát, Clau pedig kissé nyúzottnak tűnik.

Előfordulhat, hogy még a korábbi betegség nyomait viseli az arcán.

Nadeholatavasz? #everydayanewphoto #mychallenge #kivancsivagyoksikerule #nospring #inpink

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Kapcsolatukról vallotta Liptai Claudia párja, Pataki Ádám

Liptai Claudia párja nem gyakran nyilatkozik az életükről, de most elárult egy-két titkot arról, milyen is a műsorvezetővel élni. Pataki Ádám szerint a sors is egymásnak teremtette őket, és a sírig tart majd a szerelmük. Olvass tovább itt...
Ördög Nóra nagyon leégett Ázsiában - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170509-ordog-nora-leegett-azsiaban.htmlÖrdög Nóra a családjával jelenleg Ázsiában van, ahol – ellentétben az itthoni időjárással – verőfényes a napsütés. Ez meg is látszik Nóri bőrén, rögtön kipirult! TV + Sztárok--Sarka Kata megmutatta tündéri kiskutyájukat - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170509-ez-a-kiskutya-sarka-kataek-uj-haziallata.htmlNagyon aranyos videó került fel Sarka Kata közösségi oldalára: megmutatta az új családtagjukat. TV + SztárokOrigoExek az édenben - Franciska tönkretette Tomit: videó!http://www.life.hu/sztarok/20170509-igy-tette-tonkre-exek-franciska-tomit.htmlÚjabb pikáns szexjelenet került rögzítésre a forró realityműsorban. De ezúttal nagy kalandra ne számítsunk, mert Franciska hamar kivégezte Tomit. TV + Sztárok--Celebek, akik meghíztak a sztárságuk alatt: Mariah Careytől Kelly Clarksonighttp://www.life.hu/sztarok/20170508-celebek-akik-meghiztak-a-sztarsaguk-alatt.htmlA hírességek élete nagyrészt a tökéletes megjelenésről szól, de vannak olyan sztárok, akik nem igazán törődnek ezzel. Míg mások az edzőteremben izzadnak, ők inkább betolnak egy pizzát. Persze ennek meg is van az eredménye, íme azok a sztárok, akik a szemünk előtt híztak meg. TV + SztárokOrigoErdélyi Mónika rossz hírt kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20170509-rossz-hirt-kapott-erdelyi-monika.htmlErdélyi Mónika rossz hírt kapott, amit meg is osztott rajongóival a Facebook-oldalán. Anyukája és barátnői vigasztalták. TV + Sztárok--Madonna totál meztelenül pózol az Instagramon - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170509-madonna-anyaszult-meztelen-fotot-posztolt.htmlNem mindennapi fotó került napvilágra a popdíváról. Azt azonban nem tudni, hogy milyen okból posztolt ki magáról ilyen intim képet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.