45 évesen elhunyt az MTV sztárja, Christopher Boykin

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Michael Buckner -
halál Christopher Boykin MTV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívrohamban halt meg az MTV sztárja, a Big Black becenévre hallgató Christopher Boykin. Csak 45 éves volt.

Christopher Boykint az MTV valóságshow-jában ismerhették meg a nézők. A Rob & Big című műsorban három évadon keresztül szerepelt. Az adások a professzionális gördeszkás, Rob Dyrdek mindennapjait mutatták be, Christofer pedig az ő legjobb barátjaként és testőreként volt a műsor része.

Szívroham végzett a 45 éves sztárral Forrás: AFP/2014 Getty Images/Michael Buckner

Később a Fantasy Factory elnevezésű valóságshow-ban is feltűnt a Big Black becenévre hallgató Christopher, akit kedvessége miatt nagyon sokan szerettek. Barátai mind megrendültek halálának hírén, hiszen mindössze 45 éves volt - írja a Hollywood Reporter. Állítólag szívroham végzett a sztárral. "Megszakad a szívem. Nem akarom elhinni, hogy ez igaz. Nagyon hálás vagyok neked. Olyanok voltunk, mint a testvérek. Felejthetetlen élményekben volt részünk, nem gondoltam, hogy ilyen hirtelen véget ér" - írta közösségi oldalán Rob Dyrek.

Füstölt a 3-as metró, leszállították az utasokathttp://www.life.hu/news/20170510-fustolt-a-3-as-metro-leszallitottak-az-utasokat.htmlAz M3-as metró helyett pótlóbusz közlekedik a Deák Ferenc tér és az Árpád híd között járműhiba miatt - írja a BKK. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoHaspólóban vették videóra a thailföldi királythttp://www.life.hu/news/20170509-villantos-ruhaban-szaladgalt-a-thaifoldi-kiraly.htmlElképesztő felvétel terjed a Twitteren a thaiföldi királyról: egy szál hasvillantós pólóban flangált a szeretőjével. News--Ilyen könnyű elrabolni egy gyereket: Videó!http://www.life.hu/news/20170509-igy-lehet-pillanatok-alatt-elrabolni-egy-gyereket.htmlElképesztő videó került napvilágra arról, hogy milyen könnyen el lehet rabolni egy kisgyereket. Az édesapa jelen volt, mégsem vett észre semmit. NewsOrigoKutyatámadás miatt került kórházba egy kislányhttp://www.life.hu/news/20170508-korhazba-kerult-a-kislany-akit-egy-kutya-tamadott-meg.htmlEgy nagytestű kutya támadta meg a kislányt, akinek egy hajszálon múlott az élete. News--Holtan találták a 35 éves valóságshow-szereplőt, Ashley McNeelyhttp://www.life.hu/news/20170508-holtan-talaltak-a-35-eves-valosagshow-szereplot.htmlElhunyt Ashley McNeely, aki korábban egy biszexuális párkeresőben szerepelt az MTV-n. NewsVégre kiderült az igazság arról, tud-e járni Michael Schumacherhttp://www.life.hu/news/20170507-vegre-kiderult-hogy-tud-e-jarni-michael-schumacher.htmlPár napja számoltunk be arról, hogy egyes lapértesülések szerint az egykori Forma-1-es pilóta, Michael Schumacher állapota javult. Úgy tűnik, hogy ezek az információk nem származtak biztos forrásból. A Schumacher család és a német Bunte magazin perén ugyanis a bírónő szájából hangzott el az, hogy a világklasszis pilóta nem tud járni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.