Elhunyt Szellő István édesanyja, Szellő Rózsa

Forrás: Thinkstock -
édesanya halál Szellő Rózsa gyász Szellő István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Szellő István édesanyja, Szellő Rózsa. A televíziós szakember nevéhez rengeteg gyerekműsor fűződik, 27 éven át irányította a film- és meserovat munkáját. 74 évesen távozott.

Elhunyt Szellő Rózsa, Szellő István édesanyja. A televíziós szakember 74 évesen távozott az élők sorából, sok gyerekműsor fűződik a nevéhez. 27 éven át dolgozott a Magyar Televízió Gyermek, Ifjúsági és Oktatási Főszerkesztőségén, egészen 2001-ig.

Elhunyt Szellő Rózsa, Szellő István édesanyja Forrás: Thinkstock

Ő irányította a film- és meserovat munkáját, ide tartozott a többi között az Esti mese, de olyan legendás műsorok is, mint a Kuckó, valamint a Zsebtévé. Ezen kívül lektorálta a Pannónia Rajz és Filmstúdióban készült animációs sorozatokat és gondozta a külföldi filmsorozatok szinkronját. Összesen csaknem 2 millió percnyi műsor magyar változatának elkészítésében vett részt - írja az RTL Klub.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.