Gáspár Győző Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár megnyerte A Konyhafőnököt Gáspár Bea, a pénzt, ami a győzelemmel jár egyelőre nem használhatja. 

Köztudott, áprilisban kommandósok jártak a Gáspáréknál, költségvetési csalás ügyében nyomoznak a NAV emberei. Akkor luxusautókat, 12 kiló aranyat, készpénzt foglaltak le, de most Bea nyereménye is veszélyben van. A Ripost úgy tudja,az adóhatóság zárolta a bankszámláikat, így a pénzétcsak az ügy végén kaphatja vissza.

Forrás: RTL Klub

Öngyilkos lett a BBC rádiósztárjának kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20170506-ongyilkos-lett-a-bbc-radiosztarjanak-kedvese-billy-yates.htmlOtthonában találtak rá Zoe Ball brit rádiós szerelmének a holttestére. A 40 éves Billy Yates régóta küzdött depresszióval. Ő talált rá párja felakasztott holttestére. TV + Sztárok--Házasság első látásra: megjelent a fiatal férj csajahttp://www.life.hu/sztarok/20170506-hazassag-elso-latasra-megjelent-a-fiatal-ferj-csaja.htmlAdrienn és Doma a Házasság első látásra első olyan párja, ahol elképzelhető, hogy valódi vonzalom is kialakulhat. De azért egy kis probléma itt is adódott. TV + Sztárok--VV Mici és Krisztián még mindig imádják egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20170506-vv-mici-es-krisztian-imadjak-egymast.htmlVV Mici szinte nem is az a nő, aki anno a villába beköltözött. A 25 éve lány egyre csak fogy, és az egész élete megváltozott.TV + SztárokOrigoSzörnyű autóbalesetben vesztette életét Sonika Chauhan színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170501-szornyu-autobalesetben-vesztette-eletet-sonika-chauhan.htmlSonika Chauhan a barátjával utazott, amikor autójuk lesodródott az útról, és egy villanyoszlopnak ütközött. A modell-színésznő belehalt sérüléseibe. TV + SztárokOrigoKözös vibrátort használ Sebestyén Ági és Éden Snezihttp://www.life.hu/sztarok/20170502-pumpedekben-kozos-vibratort-hasznal-sebestyen-agi-es-eden-snezi.htmlIlyen nincs, és mégis van. Vibrátorhasználati szokásairól értekezett Dr. Sebestyén Ágnes és expasija, Dominik a Pumpedék címre hallgató trashrealityben. TV + Sztárok--Így kívánt sok boldogságot Sarka Katának Hajdú Péter: Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170506-igy-kivant-sok-boldogsagot-sarka-katanak-hajdu-peter.htmlA műsorvezteő azt állítja, soha nem mondana rosszakat gyerekei édesanyjáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.