Cicciolina biztosítási csalás vádjával állt bíróság elé, és első fokon úgy döntöttek, hogy a pornószínésznő bizony bűnös. Egy év börtönre ítélték, de Staller Ilona kiáll az ártatlansága mellett.

Cicciolinának biztosítási csalás miatt kellett bíróság elé állnia, az eset még 2011-ben történt. A pornószínésznő kutyaharapás miatt sétált be egy nap a Villa San Pietro kórház ügyeletére, ahol ellátták, de állítólag ő hónapokkal később beadott a biztosítónak egy papírt arról, hogy a sérülés miatt nem tudott dolgozni. Az iratokat egy másik orvos írta alá, de a biztosító gyanút fogott.

Cicciolina börtönbe kerülhetForrás: NORTHFOTO/Aristidis Vafeiadakis/Aristidis Vafeiadakis

A Blikk állítása szerint gyanús lett nekik, hogy Cicciolina nem emlékszik a kutyaharapás részleteire, sem arra, mekkora, milyen színű volt az állat. Ráadásul kiderült, hogy a papírokat egy olyan orvos írta alá, aki nem is tagja a kamarának. Ezért került a bíróság elé a pornósztár, akit első fokon bűnösnek találtak: 1 év börtönre ítélték. Szó szerint sokkolt a bíró ítélete! Ártatlan vagyok" - írta ki Cicciolina a Facebook-oldalára. Nemcsak őt, a papírokat aláíró orvost is elítélték, ő fél évet kapott. Az ítélet ellen biztosan fellebbezni fognak, másodfokon enyhíthetnek, vagy akár súlyosbíthatnak is büntetésen. A lap kereste Cicciolinát, de telefonja ki volt kapcsolva.