Pápai Joci életében hamarosan új korszak kezdődik

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
élet korszak Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megingathatatlan Pápai Joci és feleségének kapcsolata, mindig mindenben egymás mellett állnak. A kezdeti nehézségen is együtt verekedtek át, és hamarosan azonban új korszak kezdődik az életükben.

Annyi időt tölt családjával Pápai Joci, amennyit csak tud, de az elmúlt időszakban a szokottnál is többet kellett a gyerekeknek és feleségének nélkülöznie a zenészt, hiszen nemsokára az Eurovízió színpadán fog bizonyítani, ehhez pedig sokat kellett gyakorolni. Ez azonban nem ingatja meg a kapcsolatukat, hiszen a kezdeti nehézségek közepette is kitartottak egymás mellett, és soha nem féltékenykedtek.

Pápai Joci életében nagy változás következik Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Az elejétől az én érdekeimet tartja szem előtt. Együtt jártuk be a siker útját, és ő mindig beérte annyival, amennyit adni tudtam neki.

13 éve nem alszanak együtt"Új korszak kezdődhet el az életünkben azzal, hogy Zalán nemsokára már nem fog ragaszkodni ahhoz, hogy vele maradjak"

Csobot Adélnak nagyon hiányzik Istenes Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20170511-csobot-adelnak-hianyzik-istenes-bence.htmlIstenes Bence éppen a Survivor forgatásával van elfoglalva, így távol a családjától, a Fülöp-szigeteken tölti a mindennapjait. Csobot Adélnak és a kis Nátánnak is nagyon hiányzik már, várják, hogy visszatérjen.TV + Sztárok--Exek az Édenben: majdnem összeverekedett Norbi és Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20170511-exek-az-edenben-majdnem-osszeverekedett-ket-jatekos.htmlHiába vannak édeni körülmények között, a hangulat korántsem olyan idilli, mint amilyen a helyszín. Exek Norbi és Exek Tamás barátsága véget ért, helyette majdnem nekimentek egymásnak, amiért ugye kizárás jár. TV + SztárokOrigoSarka Kata érezte, hogy nem szabad elutazniukhttp://www.life.hu/sztarok/20170511-sarka-kata-tudta-hogy-nem-szabad-elutazniuk.htmlSarka Kata eddig sosem hallott titkot mesélt el a házasságával kapcsolatban: drámai pillanatokról számolt be. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra a vietnámi időjárással küzd: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170511-ordog-nora-az-idojarastol-szenved-vietnamban.htmlÖrdög Nóra új posztjából kiderült: elég durva a helyzet Vietnámban. TV + Sztárok--Klapka György lánya nem tudta, hogy apja tartozik Nyertes Zsuzsánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170511-klapka-gyorgy-lanya-nem-tudta-hogy-apja-tartozik-nyertes-zsuzsanak.htmlNyertes Zsuzsának megígérte Klapka György, hogy segíteni fog álma megvalósításában anyagilag, de időközben az Aranyember elhunyt. Már csak az a kérdés, hogy a családja be kívánja-e tartani Klapka ígéretét. TV + SztárokMTIGáspár Bea megsértődött Sebestyén Balázs beszólásán: a börtönön viccelődötthttp://www.life.hu/sztarok/20170511-gaspar-bea-megsertodott-sebestyen-balazs-beszolasan.htmlGáspár Beát hívta telefonon Sebestyén Balázs rádióműsorában, Ferivel és Janival végig Gáspár Győző adócsalásos botrányán viccelődtek. Bea minden kérdésüket megválaszolta, egészen addig, míg Balázsék nem szóltak be: "majd megfőzöd Győző kedvenc levesét, ha ő már bent lesz". TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.