Hajdú Péter cáfol: "Tvrtko nem a Heti Naplóhoz szerződött"

ATV Heti Napló Vujity Tvrtko Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors informáiói szerint Vujity Tvrtko és családja hamarosan hazaköltözik Amerikából, és az ATV műsorvezetője lesz. A Heti Naplóban Sváby András váltja majd. Hajdú Péter, a műsro producere azonban cáfol.

A Velvetnek azt nyilatkozta Hajdú, hogy "Tvrtko nem a Heti Naplóhoz lett leszerződve". Azt is elmondta, hogy ettől függetlenül persze előfordulhat, hogy felbukkan majd a műsorban, de az, hogy milyen műsorban fog szerepelni, és annak Hajdú lesz-e a producere, még korai beszélni.

Tvrtko a Facebookon reagált a róla szóló hírekre:
"Ma megint elolvastam a magyar lapokban, hogy mi lesz velem... az "iparági pletyka" kifejezéstől a majdani fizetésemre és feltételezett munkámra vonatkozó utalások mellett rajtam kívül szinte minden benne van az írásokban...azért legalább egyvalaki megkereshetne ilyenkor, de lehet, hogy ez mégis rendben van. Így legalább olvasóként is érdeklődhetek saját magam iránt. A megkérdezésem nélkül született, tucatnyi helyen átvett írás mindenesetre pozitív képet fest a jövőmről. Úgy izgulok...
Barátsággal: Tvrtko"









Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.