időjárás-előrejelzés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat délutánig erősen felhős lesz az ég, és többfelé lesz zápor, zivatar (keleten néhol tartós eső is). Délutántól Ny, ÉNy felől csökken a felhőzet, de futó záporok még ekkor is várhatók.

Az ÉNy-i szél megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 18 és 24 fok között alakul a hőmérséklet csúcsértéke.

Visszatér a napsütés Forrás: Dreamstime

Vasárnap: A többórás ragyogó napsütés mellett gomolyfelhők jelennek meg az égen, melyekből elsősorban a Duna-Tisza-közén és a nyugati határszélen fordul elő zápor, zivatar.

Kellemes meleg lesz, 20-25 fok valószínű.

Hétfő: Napos, gomolyfelhős időre van kilátás. Délután elszórtan számíthatunk záporokra, zivatarokra. A hőmérsékletben nem lesz változás, marad a 23 fok körüli maximum.

Kedd: Egy gyenge hidegfront hatására szórványosan alakul ki zápor, zivatar. Átmenetileg az ÉNy-i szél is megerősödik. 19 és 24 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szerda: Sok napsütés várható, csak elvétve lehet egy-egy zápor, esetleg zivatar. 21 fok körül alakul a délutáni órák hőmérséklete - írja a Köpönyeg.hu.

Gyászol a mulatósszakma: Elhunyt Hajdúk János zenészhttp://www.life.hu/news/20170513-elhunyt-hajduk-janos-zenesz.htmlGyászol a mulatósszakma: meghalt a 3+2 mulatós együttes egykori billentyűse, Hajdúk János, a lakodalmas rock műfajának egyik létrehozója. A gyászhírt a megrendült újvidéki zenekar tette közzé. A legelső, és ma is aktív hazai mulatós banda vezére, Bugyi Zoltán igyekszik tartani a lelket kollégáiban. NewsOrigoAmerikában él az új Hitler http://www.life.hu/news/20170512-pennsylvaniaban-lakik-a-fiatal-hitler.htmlPennsylvaniában él az új Hitler, akinek még a fiát is Hitlernek hívják. Ez durva! News--Időjárás: felhőszakadás, jégeső és viharos szél is várhatóhttp://www.life.hu/news/20170512--felhoszakadas-jegeso-es-viharos-szel-is-varhato.htmlAz egész országra kiterjedő figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a heves zivatarok miatt. Felhőszakadásra kell számítani jégesővel és viharos széllel! NewsOrigoRobert Miles rákban halt meghttp://www.life.hu/news/20170511-robert-miles-rakos-volt.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, meghalt a Children című számot készítő, 47 éves trance producer, Robert Miles. Csütörtökön kiderült, hogy a zenész rákban hunyt el. NewsThinkstockMásodfokú riasztást adtak ki: Jégesővel érkezik a viharhttp://www.life.hu/news/20170511-idojaras-jegesovel-erkezik-a-vihar.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint pénteken záporokra, zivatarokra kell számítani, és helyenként felhőszakadás, jégeső is lehet, viharos szél kíséretében. Hajnalban 10-16, napközben 20-27 fok valószínű, de a zivatarok után lehűl a levegő. NewsThinkstock45 évesen elhunyt az MTV sztárja, Christopher Boykinhttp://www.life.hu/news/20170510-45-evesen-elhunyt-az-mtv-sztarja-christopher-boykin.htmlSzívrohamban halt meg az MTV sztárja, a Big Black becenévre hallgató Christopher Boykin. Csak 45 éves volt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.