Ábrahám Edit Nagy Duett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre kevesebben csillogtatják meg tudásukat A Nagy Duett színpadán, ezen a héten Ábrahám Editnek és Vastag Csabának kellett búcsúznia. A színésznő szerint nem tudták elbűvölni a közönséget.

A Nagy Duett színpadán ezúttal is sok érdekes produkciót láthattunk, de sajnos egyre kevesebben lesznek, akik még szórakoztatják vasárnap a közönséget. Ezúttal Ábrahám Editnek és Vastag Csabának kellett távoznia, a színésznő el is árulta a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak, hogy szerinte miért éppen ők estek ki a versenyből.

Úgy véli, ezúttal nem tudták annyira lebűvölni a közönséget,

mint eddig, de leszögezte, hogy ők mindent megtettek.

Vastag Csaba érezte, hogy véget ér számukra A Nagy Duetthttp://www.life.hu/sztarok/20170515-vastag-csaba-erezte-hogy-ki-fog-esni.htmlVastag Csaba és Ábrahám Edit számára véget ért A Nagy Duett című műsor. Az X-Faktor egykori sztárja nem bánja, hogy kiestek, egyedül partnerét sajnálja... TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoRékasi Károly visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20170515-rekasi-karoly-vissza-fog-terni-a-baratok-koztbe.htmlRékasi Károlyért sokáig aggódtak a rajongói, hiszen motorbalesete után hosszú ideig nem jött egyenesbe. Mostanra azonban már rendbe jött, és a színpadra vissza is tér, hamarosan pedig talán a Barátok köztbe is.TV + Sztárok--Hajas László tinédzserkori szerelmeiről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170515-hajas-laszlo-fiatalkori-szerelmeirol-vallott.htmlHajas László ma boldog házasságban él, de mielőtt megtalálta a nagy Ő-t sok kis ő is megfordult az életében. Elmúlt szerelmeiről vallott a sztárfodrász. TV + Sztárok--Oszter Sándor feleségének nincs jogsija: biciklivel járhttp://www.life.hu/sztarok/20170515-oszter-sandor-felesegenek-nincs-jogsija.htmlIttas vezetés miatt vették el Oszter Sándor feleségétől, Failoni Donatellától a jogosítványát, így egy jó darabig nem ülhet autóba. Helyette bicikliznie kell, és hogy gyorsan tudjon közlekedni, kapott a férjétől egy elektromos kerékpárt. TV + Sztárok--Győzike fellebbez a lefoglalt aranyak miatt: az összes Evelinéhttp://www.life.hu/sztarok/20170515-gyozike-fellebbez-a-lefoglalt-aranyak-miatt.htmlGyőzike házát kommandósok lepték el áprilisban, és sok mindent elvittek. A többi között azokat az aranyakat is, melyet Győző édesanyja Evelinre hagyott. A showman ezt nem hagyja annyiban. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÖrdög Nóra ismét az ázsiai időjárással küzdhttp://www.life.hu/sztarok/20170515-ordog-nora-az-azsiai-idojarassal-kuzd.htmlÖrdög Nóra és családja remekül érzi magát Ázsiában, ahol Vietnám után most Laoszt is felfedezhetik. A műsorvezető folyamatosan tájákoztatja a rajongóit, és nem csak a boldog, de a kellemetlen pillanatokat is bemutatja.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.