Hajas László tinédzserkori szerelmeiről vallott

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Hajas László szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajas László ma boldog házasságban él, de mielőtt megtalálta a nagy Ő-t sok kis ő is megfordult az életében. Elmúlt szerelmeiről vallott a sztárfodrász.

Hajas László egykor félénk kisfiú volt, amit ma már nehéz elképzelni. Ennek ellenére sok lány szívét sikerült meghódítania, saját bevallása szerint talán az őszinteségével. Hajas László életében több nagy szerelem is volt, míg el nem jött az igazi, vagyis a második felesége. Addig azonban több tapasztalatot is begyűjtött.

Hajas László volt szerelmeiről mesélt Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Úgy látszik, az Évák bejöttek nekem. Az első feleségem is Éva volt"

"Éva Nagykanizsán dolgozott kozmetikusként, én Kelenföldön fodrászként. Ha jól emlékszem, tizenkilenc éves lehettem. Ő volt az első komolyabb kapcsolatom"árulta el a Borsnak

Oszter Sándor feleségének nincs jogsija: biciklivel járhttp://www.life.hu/sztarok/20170515-oszter-sandor-felesegenek-nincs-jogsija.htmlIttas vezetés miatt vették el Oszter Sándor feleségétől, Failoni Donatellától a jogosítványát, így egy jó darabig nem ülhet autóba. Helyette bicikliznie kell, és hogy gyorsan tudjon közlekedni, kapott a férjétől egy elektromos kerékpárt. TV + Sztárok--Győzike fellebbez a lefoglalt aranyak miatt: az összes Evelinéhttp://www.life.hu/sztarok/20170515-gyozike-fellebbez-a-lefoglalt-aranyak-miatt.htmlGyőzike házát kommandósok lepték el áprilisban, és sok mindent elvittek. A többi között azokat az aranyakat is, melyet Győző édesanyja Evelinre hagyott. A showman ezt nem hagyja annyiban. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÖrdög Nóra ismét az ázsiai időjárással küzdhttp://www.life.hu/sztarok/20170515-ordog-nora-az-azsiai-idojarassal-kuzd.htmlÖrdög Nóra és családja remekül érzi magát Ázsiában, ahol Vietnám után most Laoszt is felfedezhetik. A műsorvezető folyamatosan tájákoztatja a rajongóit, és nem csak a boldog, de a kellemetlen pillanatokat is bemutatja.TV + Sztárok--Mi történt Liptai Claudia arcával?http://www.life.hu/sztarok/20170515-liptai-claudia-arca-eltorzult.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Liptai Claudia különleges kihívásba kezdett, fél évig minden nap posztol majd egy képet. Ez pedig nem is olyan könnyű, mint gondolnánk. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs befejezi a rádiózást?http://www.life.hu/sztarok/20170515-sebestyen-balazs-befejezi-a-radiozast.htmlMeglepő bejelentéseket tett Sebestyén Balázs a pénteki Reggeli show-ban.TV + SztárokOrigoLehúzták az internetezők David Beckham színészi játékáthttp://www.life.hu/sztarok/20170514-david-beckham-rossz-szinesz.htmlMég be sem mutattaák az Arthur király - A kard legendája című filmet, amiben David Beckham is szerepel, máris őt tartják a világ legrosszabb színésznének.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.