Hajas László ma boldog házasságban él, de mielőtt megtalálta a nagy Ő-t sok kis ő is megfordult az életében. Elmúlt szerelmeiről vallott a sztárfodrász.

Hajas László egykor félénk kisfiú volt, amit ma már nehéz elképzelni. Ennek ellenére sok lány szívét sikerült meghódítania, saját bevallása szerint talán az őszinteségével. Hajas László életében több nagy szerelem is volt, míg el nem jött az igazi, vagyis a második felesége. Addig azonban több tapasztalatot is begyűjtött.

Hajas László volt szerelmeiről meséltFotó: Margitay Klára/Life.hu

"Tizenöt-tizenhat éves koromban fülig szerelmes voltam egy Éva nevű lányba. Az Ifjúsági Parkban ismertem meg, majd hazakísértem. Úgy emlékszem, fél évig udvaroltam neki. Egy közértben dolgozott, a segédmotorommal gyakran mentem elé. Ő felszállt a villamosra, én pedig a sínek mellett kísértem a motorral. A csókig jutottunk. Félszeg, gátlásos fiú voltam, és már akkor sem voltam kétméteres dalia. (...) A szakítás utáni „kötelező" fájdalom, szenvedés elmúltával hamarosan megérkezett az újabb Éva az életébe. Úgy látszik, az Évák bejöttek nekem. Az első feleségem is Éva volt" - mondta Hajas, majd elmesélte, hogy ezzel az Évával egy évig voltak együtt. "Éva Nagykanizsán dolgozott kozmetikusként, én Kelenföldön fodrászként. Ha jól emlékszem, tizenkilenc éves lehettem. Ő volt az első komolyabb kapcsolatom" - árulta el a Borsnak a sztárfodrász, aki még mindig szívesen emlékszik vissza a régmúlt időkre.