Mindenki imádja Kimi Räikkönenen kis rajongóját: Thomas médiasztár lett!

Forrás: Facebook/Scuderia Ferrari -
Kimi Räikkönen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kimi Räikkönenen kiesése egy ifjú rajongónak, Thomasnak fájt a legjobban: a kisfiú a Spanyol Nagydíjra utazott szüleivel, de sokáig nem szurkolhatott. Amikor meglátta, hogy kedvencének véget ért a verseny, elsírta magát, de a Ferrari nagyon jól reagált: meghívták az istállóba.

Biztos, hogy Kimi Räikkönenen is bosszús volt a kiesése miatt, de annyira senkinek nem fájt, mint annak a francia kisfiúnak, aki először szurkolt volna élőben a kedvencének a Spanyol Nagydíjon. Sokáig ugyanis nem izgulhatott a 6 éves fiúcska, aki szüleivel utazott ki a futamra. Csalódottságában sírva is fakadt, amit meg is mutattak a nézőknek.

A kisfiú aláírt sapkát is kapott kedvencétől Forrás: Facebook/Scuderia Ferrari

A Ferrari nagyon jól reagált a helyzetre, hogy csillapítsa a kisfiú kétségbeesését, meghívták őt az istállóba. Ott Kimi Räikkönenennel is találkozhatott, kapott aláírást, sapkát és mindent, amitől elfelejthette a csalódottságát. Ez nagyon jól sikerült, hiszen később már fülig érő szájjal járkált a bokszban. A kis Thomas végül igazi médiasztárrá vált, minden újságíró vele szeretett volna beszélni - írja a Telegraph.

Az eset után a fiúcska igazi médiasztrá lett Forrás: Facebook/Scuderia Ferrari

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.