Rékasi Károlyért sokáig aggódtak a rajongói, hiszen motorbalesete után hosszú ideig nem jött egyenesbe. Mostanra azonban már rendbe jött, és a színpadra vissza is tér, hamarosan pedig talán a Barátok köztbe is.

Rékasi Károly sokáig nem épült fel a motorbalesete után, nagyon aggódtak érte a rajongói, és okkal. A nehezen gyógyuló lába miatt dolgozni sem tudott, sokáig kellett hiányolni őt a színpadról és a tévéből is. Anyagi gondokkal is küzdöttek, de úgy tűnik, hogy nemsokára rendeződik a helyzete. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a színpadra hamarosan visszatér, és remélhetőleg hamarosan a Barátok köztbe is. 

Rékasi Károly visszatérhet a sorozatbaFotó: Marton Szilvia/Origo

"A József Attila Színházban már előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a jövőmmel kapcsolatban. A Barátok közt esetében már jeleztem a hadrafoghatóságomat, de még nem kaptam egyértelmű visszajelzést. Elmondtam nekik, hogy újra tudok dolgozni, a többi viszont már csak rajtuk múlik, tőlük függ, mikor térhetek vissza. Egyébként úgy gondolom, ez kicsit bonyolultabb dolog, mint a színház esetében. A gyártásba visszatenni egy figurát és megteremteni a felületet, ahol újra felbukkan, nagyobb munkát jelent" - mondta a Borsnak Rékasi. A lap erről Rozgonyi Ádámot, a sorozat kreatív producerét is megkérdezte. "Amint az egészsége és a teherbírása lehetővé teszi, várjuk vissza. Pontos dátumot még nem tudok mondani, de a visszatérésének története előkészítés alatt van, s már most izgalmas epizódokat ígérhetek a nézőknek. Azt a Bartha Zsoltot hozzuk vissza, akit a néző ismer. Igaz, tapasztalatokkal gazdagodott, hiszen két évig külföldön volt. Remélem, a nézők kíváncsian várják, milyen a régi-új Bartha Zsolt" - árulta el Rozgonyi Ádám.