Nem csak rólunk, halandó emberekről készülnek olyan fotók, amelyeket jobb lenne elásni mint közzétenni. Ilyen baleset a sztárokkal is megtörténik. A különbség csak annyi, hogy a mi képeinket gondosan elrejthetjük, míg a hírességek ezt nem tehetik meg. 

Fantasztikus pillanat, ahogy Vilmos herceg egy fújtató kismacska módjára grimaszol, miután víz fröccsent az arcába. De az sem semmi, ahogy Emily Ratajkowski egy plüsspandával a fején grasszál. 

Vicces és egyben ellentmondásos kép készült Celine Dionról is, aki csodálatos nagyestélyiben töm két pofára egy hot dogot egy New York-i mozgóbüféből, de pálmát akkor is Adele fotója viszi, aki pontosan úgy néz ki, mint egy nagymama, miután belenyúlt a 220-ba. 

Brooke Shieldsről is napvilágra került egy nem túl előnyös fotó, amin épp lehúzza a cipőjét. Mindeközben olyan arcot vág, mint ami rémeket lát. Vagy inkább valami rémeset szagolt? 

/1705/Szt_r2017516154458
Sztárok elképesztően kínos, régi családi fotói
Valószínűleg neked is vannak olyan régi családi, iskolás képeid, amik annyira kínosak vagy viccesek, hogy nem gyakran mutogatod őket az ismerőseidnek. Nos, szerencsére a ma sikeres és gyönyörű hírességek is voltak egyszer gyerekek, néhányuk pedig a poén kedvéért hajlandó volt megmutatni a rajongóinak, milyen vállalhatatlanul néztek ki akkoriban.