Boldogtalanok és elégedetlenek leszünk, ha hajnali 5-kor kelünk

Forrás: giphy.com -
korán kelés siker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki korán kel, aranyat lel - tartja a mondás. Nos, ez nem biztos, hogy igaz...

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója és Gwyneth Paltrow is a korai kelésre esküsznek. Azt gondolják, hogy az 5 órai ébredés sikerük egyik kulcsa. Jon Levy viselkedéskutató azonban bebizonyította, hogy a hatékonyságnak semmi köze a hajnali keléshez.

A korán kelést kevés ember viseli jól Forrás: giphy.com

A tudós a The 2 AM Principle című könyvében fejtette ki nézeteit a korán kelés káros hatásairól. Igen, jól olvastad, KÁROS. Jon Levy egy Russel Foster nevű neurológus kutatásait vette alapul, és azt állíja, hogy az alvásmegvonás boldogtalanságot és elégedetlenséget szül.

Mivel minden embernek más a biológiai ritmusa, tejesen változó, hogy mikor van a legjobb formában. A kutatók egy dologban biztosak, hogy nagyon kevés ember képes gond nélkül felkelni hajnali 5-kor. Ha pedig valakit megvisel a korai kelés, az már a nap hátralévő részében sem tud produktív lenni.

30 nap alatt 52 Tinder-randit szervezett egy nő http://www.life.hu/news/20170516-egy-honap-alatt-otvenkent-alkalommal-randizott-egy-no.htmlTerápiás jelleggel töltötte le magának egy nő a Tindert, hogy könnyebben túltegye magát a pasijával való szakításon. News--Időjárás: vasárnap hidegfront és zivatar leszhttp://www.life.hu/news/20170516-vasarnap-hidegfront-es-zivatar-lesz.htmlSajnos nem sokáig élvezhetjük a ragyogó napsütést, ugyanis hamarosan erős széllel megérkezik a hidegfront! News--5 évet is kaphat az eurovíziós fenékmutogatóhttp://www.life.hu/news/20170516-5-evet-is-kaphat-az-eurovizios-fenekmutogatos.htmlFelborzolta a kedélyeket az eurovíziós seggmutogatós, aki Jamala produkciója alatt ugrott fel a színpadra, és tolta le a gatyáját. Kiderült, hogy akár 5 évet is kaphat ezért az akcióért. News--Szerelmi bánat miatt akasztotta fel magát egy lányhttp://www.life.hu/news/20170515-szerelmi-csalodas-miatt-akasztotta-fel-magat-egy-no.htmlHa a szerelem kölcsönös két ember között, akár az égig is elrepítheti a feleket, de sajnos egy szakítás akár tragikus következményekkel is járhat. News--Szerelmi bánat miatt akasztotta fel magát egy lányhttp://www.life.hu/news/20170515-szerelmi-csalodas-miatt-akasztotta-fel-magat-egy-no.htmlHa a szerelem kölcsönös két ember között, akár az égig is elrepítheti a feleket, de sajnos egy szakítás akár tragikus következményekkel is járhat. News--Turistabusz karambolozott az M0-sonhttp://www.life.hu/news/20170514-turistabusz-karambolozott-az-m0-ason-sok-a-serult.htmlEgy halálos áldozata, két súlyos és huszonhárom könnyű sérültje van annak a balesetnek, amelyben egy turistabusz pályakarbantartó teherautóknak ütközött az M0-s autópálya szigetszentmiklósi szakaszánál – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Az utat lezárták, a forgalom torlódik. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.