Gaál Noémit beválasztották a világ 24 legszexisebb időjósa közé

Forrás: TV2 -
szexi időjós Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az időjárás-előrejelzésre tapadt a férfiak szeme, amikor Gaál Noémi mondta el, hogy mi várható. Nem csoda, hogy beválasztották az időjóst a világ legszexisebbjei közé! Ott van a TOP24-ben!

A világon mindenhol vannak olyan csatornák, ahol úgy döntenek, egy dögös nőre bízzák az időjárás-előrejelzést. Mi is büszkélkedhetünk egy olyan hölggyel, akit bizony nemcsak amiatt néztek az emberek, hogy megtudják, esni fog-e az eső, de tőle valószínűleg még a rossz híreket is jól fogadták a férfiak.

Gaál Noémi a legszexisebb időjósok között Forrás: TV2

Itthon mindig is tudtuk, hogy Gaál Noémi különleges adottságokkal rendelkezik, és nem utolsó sorban ügyes időjós, de most a világ is felfedezte magának. A DailyStar beválasztotta a TOP24 legszexisebb időjárás-jelentője közé. A lista a világ minden tájáról összeszedte a szexi előrejelzőket, és ha a képek sorrendje számít, akkor elmondhatjuk, hogy Noémi nagyon előkelő helyen van: ő a második!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.